Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 7, 2013

Takde mood mengenangkan si dia.. :(



Salam..

Hari ini mood mmg takde hati nak keja.. teringat kat anak dirumah.. sian dia..

Mil ngam Fil ada hal pg nih.. so maman kena tinggal rumah sorang2 kat umah atuk.. minta2 cepat la urusan wan ngan atuk tuh.. huhuhu

Dari semalam lagi hati dah tak besh.. ingat nak emergency leave jew.. tp pagi nih bila tanya maman.. dia ok ke kena tinggal jap kat umah atuk.. dia kata 'ok  ma'. Hati sejuk sikit bila tgk dia cam boleh indipendent.. huhu.. wlpun hati dup-dap-dup-dap.. huhuhu

Dia kena demam campak.. berjangkit dari sepupunya sejak jumaat lepas.. dah bawa klinik.. dan sapu ubat.. dah makan ubat.. dah tidurkan bawah daun semambu.. tp hati tak berapa beres lg.. hhhmmm.. mama nih sebenarnya belum pernah kena lagi demam campak uols.. kikiki..

Harap2 ok la pasni.. sama2 doakan.. harap2 takde la bab jangkit-berjangkit ini berterusan.. huhu





dapat main tab ok jew.. kannn


nih bila papa cuba nak ambik pic dia.. meraung2 marah. huhu

malu la tuh..

:)





****************************


Sayang mama kena cuti seminggu sekolah.. aduhai.. rugi kann

apa nak buat.. nasib dia la..


*takde mood mengenangkan si dia.. huk..

:(



11 comments:

Fiza Rahman said...

Kalo anak tak sihat memang tak der mood. Semoga maman cepat sembuh.

bujal X said...

cepat baik dik~~takpe kena time kecik~klau besar baru nak kena susah la nak ngurat muka berparut~he~~

mama maman aka yana said...

fiza..>> huruhara rasanya.. nasib baik sil sudi jagakan sementara mil balik.. alhamdulillah..

Qhaifa Nur said...

dah nak kena...tak bole nak elak...moga cepat sembuh...

Kakizan Omar said...

Semoga cepat sembuh hendaknya.. :D

diana said...

kesian dia...
semoga cepat sembuh..:)

wahida said...

sabar ye...kalau anak sakit, mmg hati x keruan...

semoga maman cepat sihat kembali...boleh gi sekolah...

eelobor said...

huhu..sian maman kena nyakat ngan papa dia.

Mrs Lurve said...

alahai kesiannya tgk dia mama..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

bior kita sakit tapi jgn anak sakitkan?

ahkakbatik said...

takpe.. body immune dia bertambah.. kena sekali je seumur hidup.. mamanya mesti kena gak sekali... baru tambah pengalaman..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...