Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, December 10, 2012

Nak Jual.. Ada yg nak beli..??



Salam..

mama pernah citer, bag mama yg kiranya baru lg.. harga bleh tahan mahal (for me) but sudah rosak.. so mama beli yg nih..


yg nih mama punya..

Honestly, mama dah surf kat tenet dan dah ada yg berkenan tp bila gi sana ngan papa, papa tak berkenan ngan pilihan mama, dia berkenan ngan yg diatas (pic). Well, mama beli dan guna la.. but mmg serba tak kena la.. huhu.. rasa cam tak sesuai ngan mama.. huhu.. maybe sesuai utk org lain..

Ni ada mama surf kat google bagi korang lebih jelas ttg bag nih..






Label: Charles & Keith
Bag Type: Shoulder Bag
Bag Style: Casual
Bag Feature: Zip
Material Description: PU
Dimensions(Approximately): 380mm(L)x150mm(W)x260mm(H)


Rasa2nya ada yg berkenan tak..??

Mama beli bag nih dlm awl nov dan hanya guna dlm 2-3 kali jew, harga mama beli Rm179.90 (jika tak silap).. so mama ingat nak jual dlm 150 jew bersertakan dust bag dan byrn pos.

so ada berminat sila PM mama kat email : mmaiman765@gmail.com (Kalu boleh, yg betul2 berminat ye)

thanks u.




~Kalu tak laku, so boleh buat pameran dlm almari jew la nih.. hahaha.. ~


7 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik pakai beg pemberian suami dan adik2. Jarang beli sendiri sebab kalau kakcik beli, kakcik cari yang bawah RM50 je... :)

Kakizan Omar said...

memang berkenan... :D

mama maman aka yana said...

kakcik..>> untung dpt free.. ini kita nak kena beli sendiri.. :)

Kakizan..>> berkenan ke..?? kompom ke nih.. hehehe.. sy boleh post kalu kak setuju.. :)

citarasa rinduan said...

ala...

warnanya sebiji mcm beg ayu. pun baru beli raya nie..
kalau lain warna ayu mmg beli.. sbb ayu suka beli beg...

(beg y ayu beli dlm rm300)

jeBateja said...

Pehhh...kira murah tu...den beli utk wife 200,000....tapi rupiah aaa.....

ahkakbatik said...

kaktek tak rajin kumpul henbeg. Henbeg ni besar.. boleh simpan botol susu anak.... sorry, anak2 kaktek takde yg menyusu dah... hehe..

maya amir said...

cantikkk.. tapi kite ni pandai pakai 1 bag jek.. kadang2 langsung tak bwk beg bile kuar..hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...