Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, December 24, 2012

Thank You Nuffnang






awal2 blogging dulu tgk statik nih.. tp takde apa2 hasil so.. mama biarkan jew..

sejak akhir2 nih, baru mama tgk balik kat nuffnang 'eh.. ada bergerak dah.. '

:)

Sejujurnya.. mama jarang tengok statik blog mama..
 jarang nak kelebek banyak mana hasil blog mama selama nih..

tgk2 dah masuk BE baru..

so belum pernah nak berterima kasih dengan Nuffnang sebab kasi BE kat mama..
kali kita officially.. berterima kasih dan mengharapkan BE yg datang kekal disitu.. hehehe

nih kalu tak silap.. BE kali ke 30.. (kalu tak silap la.. sebab mama tak reti camne nak kira camner.. ada cpuv la.. cpc la.. so sungguh slow pasal benda tuh.. masih belajar lg nih..) 

kalu silap maafkan mama tau.. *aduh risau lak kena bantai gelak ngan adik2 blogger yg terer2 nih.. hahaha.. tp adik2 blogger ada jenguk sini ke... mama yana..?? kikiki

Terima kasih Nuffnang..!!!!!

****************************

cuti lagi esok.. kemana semuanya..?? cite la.. boleh tiru.. kikiki

tiru ertikata boleh dijadika idea utk merendek sama.. hehehe

:)

8 comments:

Kakizan Omar said...

nak komen aper?.. akaknyer langsung tak gerak.. malas nak tenguk pun... tak pandai sungguh.. :D

mama maman aka yana said...

kakizan..>> sy punya masuk thn nih br bergerak kak.. kalu tak mmg nan ado gak.. kikiki..

akak jgn risau.. benda nih dia dtg sendiri.. kalu kita kejar pun buat ponat kita jew.. cuma jgn berhenti menulis jew kak.. sabar k..

Fiza Rahman said...

Tahniah ☺☺

mama maman aka yana said...

thank dear..:)

JaSSNaNi said...

bestnye... lebat la nanti ye.. :) hehehe

Tihara said...

alhamdulillah seronok kan..tahniah :)

diana said...

tahniah...
nuffnang ni nak kena maintain update blog je..kalau maintain mesti be dapat kerap.

Cik Tia said...

hehe .. dulu , kalau saya nampak gerak sikit pun saya dah eksaited :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...