Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, December 17, 2012

Kisahku di Gudang Bahan Binaan


slm..

Ada yg ternanti2 kisahku di warehouse tak..??  hehehe.... **apa da.. benda tak besh pun nak cite

tp itu la modal yg ado.. so kita cite.. apa salah kann.. :)



perpagi dah sampai... serang sarapan dulu.. kasi bertenaga sikit.. dikasi fail, dikasi tape, dikasi penanda, dikasi pen, dan dah bawa siap2 kalkulator.. eh lupa.. dikasi kumpulan dan tiap2 kumpulan ada abg la yg akak asist kita.. sebenarnya kita assist dia.. hahaha..

muka dipaparkan adalah selepas mengira stock ditengah panas.. boleh tahan gak tak merah mana kannn.. :p




hari kedua, mengira stock kat dlm (tmpt teduh) so takde hazab mana.. tp semalam mmg dah all out dah so kaki dah mengigil utk berdiri.. so duduk jew yg mampu.. kikiki


dalam penat2 dapat habuan free like diatas.. so kami bahagia.. kikiki..
tp sekejap la.. pastu kena mengadap balik barang2 halus yg kena dikira.. mmg mencabar.. terasa cam dah jadi buruh binaan dah.. *ceh.. sedangkan org keja site tuh ari2 mengadap nih.. takde pun emo.. kannnn... sabar berbanyak.. :) 




Hari kedua berkat ke'teror'an mama.. so mama duduk tepi jew.. sebenarnya kaki dah tak mampu nak diangkat.. sakit sungguh.. hehehe.. bos yg prihatin suruh mama duduk rehat.. alhamdulillah..:)

so sapa2 yg komen sebelum nih kat entry INI.. sesungguhnya bukan jualan gudang yg mengujakan cuma gudang yg dipenuhinya abg2 la, habuk2 yg melekat dimuka penuh minyak, peluh yg menitis membasahi baju.

hari pertama habis 3botol air mineral dan 1 tin air 100plus.. hari kedua, dua botol air mineral dan satu tin 100plus.. kikiki.. mmg bagus utk kesihatan nih kann.. :)







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

6 comments:

Fiza Rahman said...

Perghhhhh...mencabar tu mengira bahan binaan.

Kesuma Angsana said...

KA pernah merasa jga dulu hehe

CeqGu said...

aihh tak leh bayang kalau cikgu anis yg duk mengira stock dalam gudang panas2 tu, mesti abis gatal muka ni,kulit jenis alergik pada peluh dan panas melampau huhuhu

ariana said...

Wah..bkn calang2 org boleh buat keje ni.,, mesti mama yana ni seorang yg gigih...bkn sng banyak brg nk check tu., huhu

Kakizan Omar said...

waaa... ni bagus juga untuk menguruskan badan nie... :D

Mrs Lurve said...

byknya tue nak kira!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...