Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 26, 2012

Kebuhsanan Melanda...


Salam..

Hari ini kita berkeja awk.. huk.. so takde semangat ok.. ;)

Takde benda nak cite pun dlm blog.. biasa2 jew.. tp boring melangut dpn pc sedangkan kepala taknak berfungsi seperti biasa.. takde mood nak buat kerja.. sedangkan mmg banyak benda nak kena setel.. dah lama dah org site menunggu.. teruk kann.. aduhai.. :(


pic frm google

Cuti2 gini satu cabaran bila kita pun tak sama2 bercuti.. kiki.. stress tau.. nak2 kena setelkan keja2 org yg dok besh2 bercuti.. kalu buat salah kita jugak kena marah.. geram sungguh.. tau marah jew.. apa ingat org nih ada connection between other with people done the job before ke.. sure la tak boleh beb.. akal mana tah.. buhsan tau.. tak buat karang kena marah jugak.. aptb tul la.. huh..

tp nama pun cari rezeki.. bertabah la.. *EMOSI tak setabil tuh kannn.. :)

pic frm google



***************************

Hati takmo cuti2 malaysia.. hati mau ketemu ibubapaku dikg.. hati mau mencium bau kampung halaman yg tertinggal.. hati mau senang2 ngak mau keja tp mau gaji banyak mengalahkan perdana menteri.. *blh blah kannnn.. i like..!!

2 comments:

Kakzakie said...

Kakak sejak-sejak ini setiap kali cuti walau sehari kena balik kampung Yana..

Kakcik Nur said...

Hari ini dan esok kakcik masih masuk ke pejabat. Mulai Jumaat, kakcik akan bercuti sampai tahun depan! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...