Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 26, 2012

WW | Dinner





klik utk lebih jelas.. :)

****************************


Sesekali mengikut kehendak hati.. seronok jugak.. :)
kehendak hati kunun2 nak tgk sunset.. tp nan ado.. nak ujan so gelap gelita..

wlpun pedih perut nak sampai sana.. dah smpi dan order pun kena tunggu dekat setengah jam nak tunggu makanan sampai.. bila sampai mmg dah tak ingat selain basuh tangan, baca doa makan dan makannn.. kikiki

yg pasti balik2 tuh, solat dan dodo dengan senyuman..

;)



4 comments:

abah khalisha said...

mesti sedap sangat-sangat sampai tkde gambar makanan..semua masuk perut agaknya.hehe

azieazah said...

Apa salahnya melayan diri dengan benda yg best best? kan?

Hanih Borhan said...

Haha,anak Kak nak makan seafood ye...
Mai Kuantan ni, b'sepah seafood... :)

eelobor said...

pegi makan ikan bakar ker... bagi saya berbanding ngan bagan lalang, lebih puas hati makan kat aroma ikan bakar, jeram kuala selangor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...