Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 5, 2012

Nak tengok Perempuan Cantik..??


Slm.

Pagi2 borak ngan adik sebelah... dia rupanya bekasan blogger.. hehehe.. dia ckp dulu dia ada blog pasal dia suka blog2 kecantikan dan sebab suka tengok perempuan cantik.. hahaha.. dia suka follow blog yg penulisnya perempuan cantik, dia suka baca psl tips2 kecantikan.. tp skrg dah pencen katanya.. hihihi

Rasanya itu adalah lumrah.. ye dak..?? sebab semuanya nak cantik dan fanatik utk lebih cantik.. hahaha.. bukan la bermakna kami nih lesbian... aduhai.. :)




kalu korang tgk keywords blog mama nih.. sure korang nampak.. ada ke patut.. huhuhu
'saya lesbian di malaysia' ayoyooo.. karabale.. 

apakah..?? macam2 eks korang surf.. last2 masuk ke dlm blog mama lak.. huh. sudahnya berduyun2 (2-3kerat pun kira berduyun2 ke..??)... nnt org ingat ai lesbian lak... kiki.. tolong la wei.. ai nih original taste to men ok.. eh.. broken english tul kann.. omg..

selain suka tgk perempuan cantik.. kami jugak ada berminat ngan kereta2 ala-ala mewah.. almaklum materialistik.. aduh.. *statmen gempak uols.. huhuhu..





~Pilihan yg manakah akhirnya dipilih... ???hhmmmm...
mungkin  yang sedang-sedang jew.. :P ~



8 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

kita ni cakap je nak cenggini cenggini,, actually klau dah jumpa yang sesuai, kita automatically terima dia seadanya,, hehe

fiza said...

Bley tergelak klo baca keyword2 yg dorang cari nih. Macam2 kan ☺☺

maya amir said...

hehehe..lesbian pun derang carik sini..kekekek

mama maman aka yana said...

maya..>> tuh la pasai.. kikiki

mama maman aka yana said...

baguznet..>> tak pasti lak.. boleh check meh..???

Zana Ariana said...

mcm2 kan..nama pun manusia..pelek2 je diorang ni kan..hehe

diana said...

keyword memang pelik2 je...
tak masuk akal kan??

eelobor said...

Yer... saya pn suka tgk perempuan cantik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...