Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 28, 2012

Susah Nak Jelita


Salam..

Baru2 nih papa ada belikan kolegen dlm bentuk agar2.. cuma perlu dibuat minum dan disapu dimuka utk jadi jelita dan menawan.. ahaks




kolagen rumpai laut..
*pic frm google.*


Semalam papa tanya.. mama dan minum atau belum.. sebab dulu semalam mama just buat sapu2 kat muka jew.. :)


Mama ckp.. 'mama tak sanggup la papa.. nak minum.. tgk pun tak selera'

Papa.. ' ala kena minum.. bagus utk dalaman.. nnt cantik kalah rozita che wan'

Mama..' oh.. gitu yer.. mama dah cukup jelita dah.. ramai dah org nak.. '

Papa.. ' perasan.. nnt mama lagi UP dr rozita tau ma.. '

Mama.. ' up lagi dr rozita.. sapa pa..?? '

Papa..' mama tau tak pamela malaysia.. dia la.. mama sure boleh kalahkan dia punya..'

Mama.. ' ceh.. lana nurdin tuh.. mama tak suka la.. tak macam dia pun tak pe.. '

papa.. ' ala minum jew la.. kata retis.. retis kena jelita luar dalam tau'

Mama.. ' retis yer.. huhuhu.. kalu retis PA dia yg buatkan air utk dia kannn.. kannn..'

Papa..' yer la.. papa buat.. minum tau..'

mama.. ' eh rajin la pulak.. tak yah la.. mama sapu2 je la'

*ngan harapan takyah minum.

Papa..' minum jugak'

 ngan dihulurkan air kolegen yg dicmpur ngan sunquick masam itu.



Dekat 15minit tau mama bergeleng2 kepala nak habiskan.. bau dia yg tak tahan.. uuuwwweeekk..

dalam kepala.. 'nak cantik.. nak cantik.. nak cantik..' puuuiii.. kannn hahahahaha


****************************



*Susah nak jelita.. susah lagi kalu mmg dah jelita.. kannn.. ;)





7 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

betul la kak, memang tak selera dgn collagen tu... makan sekali je, rsa nk termuntah pun ada.. adeh susah betul nak cntik ni kan...

mama maman aka yana said...

kan dik kannn.. huhuhu

azieazah said...

Kenapa suami begitu beriya-iya sungguh2 nak isteri dia minum utk cantik?

Motif? Selama ni? hehehe
Kalu saya, memang saya rasa sesuatu.

LYAfrina said...

tp ramai y gunakan kolagen ni..nk cantik kna btyk brtahan n korban la... huhu... ye la..cantik utk suami ..

Kakzakie said...

Bersungguh betul smapai sanggup buatkan lagi. Kenalah minum... kalau hubby kakak jgn haraplah kalau bab cantik-cantik ni dia tak ambil pusing langsung. Untung Yana tau...

eelobor said...

hehehe...seronok baca dialog korang. happy sungguh...manja gitewww

mama maman aka yana said...

elobor..>> manja2 gitu.. puii.. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...