Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 11, 2012

Blogging time cuti..??

slm

Bila cuti kami kaum wanita akan berkejar basuh baju dan menjemur (kejar time tengah panas.. Kalu ujan pening pulak nak jadi kreatif jemur dlm bilik..)

Sambil2 tuh bersarapan dan mengemas dan sambil2 layan anak tgk movie (byk movie yg ambik dr kawan (dia download sebab dia guna unifi) tak tertengok2.. Huhu)

Tgk2 movie sambil belek2 kain baju tak berlipat.. Sambil2 jeling mesin basuh, jeling jam utk memasak.. :)

Kena memasak harini bila si anak mula berkata..

'Lama dah mama tak masak lauk ayam goreng'

'Mama masak ayam kicap boleh..??'

'Boleh.. Sedapnya ma.. '

Kikiki.. Belum masak dah dia kata sedap so kena jugak penuhi permintaan anak kaannn

Tgk2 habis sekerap hari dah hari nih.. Tak sempat nak belek2 tab utk update blog atau blogwalking.. Huhu



#eh.. Tanpa sedar tertaip kat  dan sent ke blog.. Hahaha.. Jadi la kannnnn... Lepas rindu nak mengedate blog.. Kikiki


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

Aidah said...

Selamat menjadi surirumah sekejap. Tak kemana2 ke cuti ni, dik?

abah khalisha said...

taktik nak suruh mak masak.hehehe

Peluang Memenangi Android

che mid said...

Ha ha pandai anak bodek nak ayam kicap.. special air tangan mama..

nor laila said...

as salam, singgah sini petang ni sebelum masuk maghrib..

ariana said...

Biasalah kalau kaum ibu berblog ni.., mesti jeling2 ,pandang2 Kat jam kan..takut x sedar cik abg blk nak makan..hehe

ezasunflower said...

jadi seorang isteri banyak benda nak uruskan kat rumah... dah jadi ibu pulak, nak layan anak2... mesti sibuk kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...