Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 12, 2012

Aktiviti Tahunan yg First time utk mama yana..:p


Slm..

Untuk kawan2 mulai esok iaitu hari khamis, hari jumaat dan hari sabtu.. mama akan berada di warehouse di banting bagi aktiviti stock check.. *Aktiviti tahunan bg syarikat ini..

Nih first time terlibat ngan benda gini.. almaklum la lain sikit la dari kerja2 dulu ngan sekarang.. skrg dah masuk bidang construction.. so nak taknak kena kuar jugak sekali sekala.. huhuhu

Excited gak.. tp ada gak risau.. sebab mama nih bukan boleh buat keja lasak2 nih.. uhuhuk.. tak dapat nak imagine kot2 ponat ke, seronok ke..?? harap2 tak banyak masalah la kannn..

Aktiviti nak mengedate blog kompom la sukar sikit.. tp tgk dulu la kann.. update ngan tipon pun boleh tp takde benda sangat la utk di update.. tah2 mama update benda apa yg mama kena kira jew nanti.. hahaha.. jadi la kann.. berupdate gak kannn... :)




pic nih masa mama gi bulan july...
kunun2 lawatan sambil belajar cik non

yg kelakarnya ialah.. sampai sudah mama terlupa nak kuarkan entry lanjutan sambil belajar ciknon tuh.. ampunkan sy.. kiki

kira redha jew la dpt blogger yg kerja sambil gatal2 tangan nak mengupdate blog nih.. hahaha

ok la.. jangan rindu2 tau.. nnt kita update lg.. hahaha

*cam perasan jew org dtg baca blog kita ari2.. kikiki

aptb tul la..:p


6 comments:

nor laila said...

as salam, singgah sini malam ni

ahkakbatik said...

ada jualan penghabisan gudang sekali tak?

Mrs Lurve said...

wat keje dkt luar sekali sekala bagus jgk mama...

Kakizan Omar said...

baca aper... :D

diana said...

update guna enpon ni selalunya banyak typo..heheheh

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri ye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...