Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, December 18, 2012

Keyword : Tutorial Jahit Manik Crumble



Slm..

kalu tgk kat keywords kat atas.. ramai yg search utk belajar camner nak jahit manik crumble.. rasanya disebabkan entry INI kot.. :)





honestly, dulu pun mama search jugak benda tuh.. tp hardly nak jumpa la.. mungkin sebab org yg terer jahit manik crumble nih buat manik crumble utk diorg ambik upah kann.. mahal tul kalu upah jahit crumble.. so jika nak dedahkan utk umum so takleh cari makan la mereka.. kann..

So mama ingat mama nak buat tutorial utk jahit manik crumble tuh.. insyaallah.. tp korang kena sabar la eks menanti.. tutorial mama nih ikut kepandaian dan kefahaman mama la.. maybe takde la cun seperti org lain yg terer2 tuh.. :)

sekarang masa mencemburui.. insyaallah akan dpt mama up kan entry tuh yer.. bersabar la sayang..kikiki..





~Ke ada yg marah bila mama senang2 kasi toturial manik crumble nih..?? jgn risau.. nih tutorial ikut cara mama yer.. takde la mewah mana cam org berniaga tuh yer.. :p ~

7 comments:

Kakizan Omar said...

Emm..mende2 kecik mecik nie.. tak pandai betul laa.. tapi kalu nak try boleh jer.. :D

maya amir said...

eh beb..jgn risau.. ilmu yang awak share lagik mulia dari org yg takmo share ape2.. insya Allah, Allah akan lapangkan rezeki org yg share ilmu ni beb..trust me! buat tau yana..heheh

diana said...

susah la nak jahit manik..sebab tu upahnya mahal.kkan??

ahkakbatik said...

nk ajar tapi suh sabar tunggu... kaktek cepuk kang!!

mama maman aka yana said...

ahkakbatik..>> jgn marah2.. hehehe

biasa la kak.. nak dpt benda free mmg kena tunggu dan bersabar sikit.. hahaha

Kesuma Angsana said...

sgt2 kreatif lah

Hunny Berry said...

mmg btul ler mama....susah sgt2 nk cr tutorial manik crumble ni... n setuju sgt2 ngn pendpt mama... sy biase menjahit...jahit manik pon... tp simple2 jer laa... x reti pon nk tambah pearl yg mcm2.... kalu sy dh terer, sy pon nk tunjuk cara camner nk wat... sy suka gak wat tutorial nii...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...