Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, June 25, 2013

Bercinta katanya.. :)

Assalamualaikum...

Setelah lima hari berpuasa penuh so mama demand utk buka puasa pd last day (jumaat) kat tempat lain selain makan kat umah.. buhsan kot.. kunun.. sedangkan hubby malas nak layan sebab malas nak menempuh jem.. tp mama buat muncung sikit.. apa lg.. cepat2 la dia tanya nak berbuka mana intan payung.. kiki..

Mama dah bbm awal2 dah kat dia.. tp dia buat2 tak tau lak.. taknak la kena buat announcement lak kann... dah la masa tuh kami kat umah MIL.. ari sabtu esoknya ada kenduri kawin my SIL.. so hubby mmg cuti aritu.. menolong maknya la.. tp sebab ai menantu anak hentu so takde cuti.. kiki..

Tp dilayankan jugak sebab MIL suruh hubby ambik sepupunya kat balakong so kiranya sehaluan jalan jew la.. ai nak makan kat bangi jew pun kann.. kiki..

Panjang merapu eks.. nak cite kisah bercinta tp merepek apa2 tah.. kiki









Korang nampak tak kaki kami bersimpang siur kat bawah meja tuh.. saje2 layan siteruna sementara menunggu azan kann..

Anak : kita cam bercinta kan ma.. hihi

Mama : hah.. bercinta.. camni ke org bercinta..??

Anak : yer la.. apa la mama nih.. hehe (senyum malu2)

Alahai teruna ku.. mana la kau belajar nih man oooiii.. pening mama jap..


13 comments:

Masni Syafie said...

macam tahu2 jer mama dia bercinta mcm mane masa dolu2...hahaha
kelakar..hehe..followw =)

Maria Firdz said...

hehe.. bercinta main2 kaki ea..

Fiza Rahman said...

Selamat hari raya kak. Dah habis ganti posa kan...hehehe...

Amboi anak teruna tu. Ingatkan kaki akk ngan suami tadi ☺☺.

Qhaifa Nur said...

kaki anak teruna ke tuh, ingat siapa he..he..

ieda immi said...

ahhaha kan .. sempat layie ambil gambar tuu

budak2 skrg nie .. semua tahu uhuh

diana said...

cakap kat dia masa bercinta nanti jangan laga2 kaki bawah meja ye..hahaha

Kakzakie said...

Bercinta dgn mama tak apa maman tapi dgn org lain kena inform mama/papa dulu tau:)

hainom OKje said...

hehe...mesti dia selalu nampak org kat kedai duk main kaki MY...hehe
Budak budak sekarangkan advanced!

mama maman aka yana said...

masni..>> dulu2 mama dia bercinta tak pernah lak bergeser2 kaki.. geser2 bahu ada la.. hahaha... ooppss

maria..>> tuh la dia.. mana tah dia bljr nih.. kiki

fiza...>> alhamdulillah setel posa.. kiki.. nak tunggu yg thn nih lak.. :)

kaki papanya takde la sekecik dan semulus itu.. kiki

Qhaifa..>> tak pernah lak la bergeser2 kaki ngan hubby kat tmpt awam gitu.. malu ahhh.. :)

ieda immi..>> tuh la kak.. suka dia mama tangkap gmbr tuh.. :)

diana..>> tak reti nak explain la.. cuma mama ckp.. takdenya org bercinta bergeser2 kaki lelaki dan perem sebelum kawin.. haram.. kahkah.. boleh ke gitu..??

kakzakie..>> tah la anak2 skrg kan kak.. kita dulu nak ckp bercinta pun tak berani.. sebab tak faham apa itu bercinta.. bdk2 skrg ada jew ayat2 yg boleh diorg ckp.. pelik jugak dikatanya bergeser kaki bercinta.. hahaha

Hanis Azla said...

salam mama maman..

hehe.. main2 kaki bawah meja lagi ye.. comel you..

mama maman aka yana said...

hainom OKje..>> mungkin jugak kot kann.. huhu

mama maman aka yana said...

Hanis Azla..>> kiki.. sajer la melayan dia.. kiki.. top2 bercinta lak katanya.. :)

Kesuma Angsana said...

hehehe anak2 jaman skang ni !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...