Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, June 8, 2013

Tak puashati

Assalamualaikum...

Jahitan manik sendiri yg sendiri tak puashati (spt dlm pic).. Camner eks.. Hehe

Terfikir utk buka dan cuba jahit pattern lain.. Pattern yg tuh cam tak memenuhi kehendak mata sendiri.. :)

Tau akan ambik masa balik utk belek2 pattern yg berkenan dimata tp bila dijahit kat baju tuh nnt sendiri juga akan merasakan cam tak sesuai.. Aduhai


:)






Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

jeBateja said...

errr....saya tak pandai...saya tak taw menilai....uhukz

insan marhaen said...

dulu, bila ibu_suri menjahit, IM lah nanti yang kena jahit manik-manik.

Maria Firdz said...

erkk... cntiknya... pndai akk jhit.. huhu... bg sy dh cukup cntik.. sbb sy x pmdai nk jhit smpi jdi gtu... huhu

Aju Mohit said...

afuiyaii jelesnya pandai jahit manik!! itu dah perfect dah tu mamayana ;)

Kesuma Angsana said...

cantik sgt tu

mama maman aka yana said...

aduhai.. dah cantik ke uols.. hhhmmm.. komen korang nih menambahkan malas nak tukar lg dah.. hahaha.. dasar malas eks... kiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...