Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, June 3, 2013

Percutian Singkat

Assalamualaikum...

Kami nih selalu bercuti mengejut.. kalu tak mengejut kompom jarang2 menjadi.. kiki

Hari khamis... mama jadi tukang survey kat google tmpt cuti yg boleh nak pergi.. dok survey harga2 hotel/chalet yg tinggal (byk dah hotel/chalet yg full masa nih)


Papa suruh cari kat PD.. tp nmpk gaya, hotel semua full.. cuba survey kat Gambang.. tp papa taknak.. mama ajak ke pangkor.. papa tak setuju.. sebab dia kerja dan kiranya lepas dia kerja baru gerak dr rumah.. so agak tight sgt masa.. nak cari dekat2 dan kami target berjalan nih pun  hanya sabtu dan ahad.. taknak (takleh nak lanjut smpi hari isnin).. so mama poning.. kiki

Duit dalam poket pun nak kena kira jugak nih.. gaji pun masuk sharp2 hari jumaat.. hutang segala hutang belum lg bayar.. karang berjalan hutang lak sangkut sebulan takleh bayar.. kann

Lastly, dah petang sebelum balik hari khamis (30/5/2013) keputusan mama muktamad.. tempah chalet sebab kononnya pemandangan laut wlpun bilik stardard sama rege je uols.. hentam jugak sebab itu jew yg ada.. kiki..

So panjang lebar bercerita nih.. gi mana wei..?? kiki.. kita gi sini..


pinjam gmbr kat google.. :)


Nnt kita upkan entry psl nih yer.. skrg nih tgk busy ngan kerja2 yg tak pernah abis nih.. kiki.. 




6 comments:

che mid said...

Ok la tu dapat ke Pangkor.. berjemuran di tepian pantai.. boleh kasik pinjam bikini tak..

ieda immi said...

wahh jalan juga ke pangkor yee
akak last ke pulau2 nie masa mula2 kawin dulu .. satu family adik beradik ke pulau tioman ;)

JaSSNaNi said...

wow.. menarik.. best la gi jalan2 pulau pangkor.. :)

Qhaifa Nur said...

rindunya nak datang ke sini lagi...
cantik tempatnya...

Hujan Petang said...

Saya memang selalu buat program mengejut. Balik kampung atau nak bawa ibu_suri kemana-mana.

Bukan apa, takut kalau tak jadi, kecil hati orang yang menanti.

Mood insan seperti ibu_suri cepat berubah. Juteru itu, tidak boleh berjanji...

AiSyA LiEzA said...

wahh~~ slmt bercuti :) bestnyerr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...