Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, May 31, 2013

Dah boleh senyum.. :)

Assalamualaikum...

Yes.. sudah delete semua bloglist kat blog dan dalam proses memasukkan balik list blog yg sudi terjah mama.. kiki.. Cuma tertanya2.. apa benda yg merepek2 kita letak kat blog tuh yer wahai saudara eelobor..?? kiki.. 




Sudah ada ke blog korang kat dalam senarai terbaru ai.. sila komen kat sini dan insyallah ai masukkan yer.. takde hal punya.. :)








10 comments:

Kakzakie said...

Kakak punya dah ada hihi..
Kalau tak ada pun tak apa tapi kakak kalau jumpa N3 Yana mesti kakak drop komen juga..

Noe said...

baru la boleh masuk...klu tak asyik merah tu je kuar...berjaya juga menyelesaikannya...

Qhaifa Nur said...

lagesi qhaifa adalah...

nak buat jugalah tapi tak reti..

ieda immi said...

yes ! blog akak yg pertama ! .. ahahha suke2 ;)

TQ dik ......

Sayangku Zie said...

semoga tersenyum selalu yer...

AiSyA LiEzA said...

yeahh!! saya adaa... sukanya.. thanks :))

eelobor said...

hehehe....patut cam dengar ada orang seru jer nama i

azieazah said...

Ada virus attack blog Yana ker? Memang kalu kena serang dek Malware, kena buang blogslit then masukkan balik.

ziana said...

Mama jgn tinggalkan DAKUUUUUU!!!

Tihara said...

alhamdulillah, lepas ni senang nak bw.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...