Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, May 21, 2013

Sakit Penghapus DOSA

Assalamualaikum...

Minggu yg agak huruhara for me.. me feeling like tak berapa sihat (maksubnya dah ada tanda2 nak deman, batuk tp me dah ambik ubat la.. tp masih belum betul2 hilang) dan keadaan ini menganggu me nak kerja.. banyak repeated calculation dan quotation salah kira.. huh.. rasa cam nak mc jew.. 

dan my technical manager yg baru sampai dr jerman bertanyakan khabar.. dan me ckp 'im fine.. thank u' pastu dia reply.. 'really.. than good' dengan mengangkat kening..
huh

me rasa cam nak ckp jew me tak kuasa nak mengadap kerja tp me senyum jugak.. hahaha.. kalu esok ai mc pun maybe dia dah nampak kot ai tak bermaya.. kannnn.. kannn





dan akhirnya.. dah siap dah tempahan jahit manik kat lengan bj kawan adik mama..
alhamdulillah... lega siap dah kann

tp tak tau lak dr pihak kwn adik ai suka ke idak.. kiki





6 comments:

Kesuma Angsana said...

moga cepat sembuh yer N mmg cantilah sulaman manik tu !

diana said...

mesti mahal upah ni kan??

ieda immi said...

setuju dik
penghapus doasa paling mujarab ..

wahh dah siap kann .... berkat kesabaran ;)

Kakizan Omar said...

sekarang nie memang musim demam.. cuaca tak menentu.. semoga cepat sembuh yer.. :D

Amanina Mads said...

cantiknya baju tu.. walau tercucuk jarum itu dikatakan penghapus dosa

n O e s u h a i m i said...

dah sembuh ke belum?? makan ubat k...rajin nya buat manik2 tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...