Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, May 17, 2013

Bukan senang nak blog mendapat tempat di bloglist blog orang lain..

Assalamualaikum...

Title entry panjang.. menwakili hasrat sebenar dari sudut paling dalam hati kecik ini... kiki.. adakah yg sudi.. huk.. tp taknak paksa.. gitu.. :)

Ini bukan apa.. td pg sempat la masuk blog2 yg org otai dlm dunia blog nih.. banyak blog2 yg jugak besh (kita pun follow diorg2) tp blog ai takde dalam bloglist diorg.. uhuk.. tp kannn... sapa la kita kannn..

Bukan merajuk.. faham blog ai nih bukan la besh sgt pun... takde benda sgt.. merapu kann.. sekali fikir dalam2.. ai pun tak letak semua blog yg me follow.. banyak dah me follow uols.. dah masuk 300+.. ai takut nnt blog ai berat lak.. nnt org nak dtg baca pun malas sebab nak menunggu page preview pun berejam (tipu).. sama la ngan mama sendiri.. kalu tunggu lama sgt (maybe sebab tenet mama guna taklah canggih sgt cam tmnet tuh kann) so mama tekan pangkah jew la.. kiki..

pic cari dr google.


Dok fikir2 kann.. (byk tul fikir).. ingat ada tak kwn2 nak follow permintaan mama nih.. jom sapa2 yg merasakan dia pembaca tegar blog nih.. tinggalkan link dan mama akan sediakan satu bloglist bertajuk 'Pembaca Tegar Mama'.. ok tak..?? kiki.. kalu yg dah ada link tuh pun boleh kasi cuma nnt kat bloglist yg lama tuh ai kasi clear la yer.. biar kat dlm bloglist Tegar mama jer yer.. dan seharusnya jujur la kann.. jgn hanya nakkan backline dr blog nih jew tp dia sendiri tak baca sini... siani ambe ok.. dan sebagusnya korang yg tak letak link mama tuh kat bloglist korang so bawa2 la letak yer.. so fair la kita yer..

Ada yg berminat.. please tinggalkan link.. tq my lovely reader.. :)




Eh.. bagi yg dah terang bersuluh (lama dah) letak link mama dalam bloglist korang.. tq sgt mama ucapkan dan jika boleh ckp la kat mama.. korang dah lama letak.. mama jew tak perasan.. kiki.. biasa la org tua... 


13 comments:

AyueJean AJ said...

Aah Mama.....
Memang susah jugak nak dapat tempat dalam bloglist orang lain.......
Kene usaha la....
Betul, kene fair... =D

ZazaMyMoon said...

kita dah lama letak blog mama kat bloglist kita.. tak perasan lettew kann?? sentap kita tau, tak caya gi tgk ;(
hehhehe

eelobor said...

Ai pom x pemes....tp nti I follow blog u yer....

maria firdz said...

Tu la.. Kdg2 pkir mcm mama gak.. Tpi xpe lah.. Mtlamat sy berblog sbb nk sebarkn ilmu dan kebaikan ... Suatu hari org akn baca... tp blog best2 mmg sy follow je..

Fiza Rahman said...

Saya baca kak, tapi kekadang jadi silent reader ☺☺. Sudi2 lah:

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Suliana said...

yelah, nnti kita kita letak blog awak ye. hehe.. kita baca je tiap2 hari cuma tak de dlm list je :-)

Qhaifa Nur said...

pernah juga terjah blog mereka...
biasalah tak ramai sangat tak perasanlah tu..

ieda immi said...

ermmmmmmmmmm

ermmmmmmmmmm

blog adik ada dlm bloglist akak tak ??

ermmmmmmmmm

ermmmmmmmmmm

nanti akak cek ! ;)

diana said...

malas la nak letak link mama...

hahahhah....

nak tengok link saya ada tak sini??

eh!!!tak de...

acah je..!hehehhe

Kesuma Angsana said...

Dah terselit dlam salah satu BL KA ! hehehe

ziana said...

Mama jgn tinggalkan daku..kih..kih

Amanina Mads said...

hehe..ala jgn la merajuk.
blog mama dh lama dlm bloglist tu :)

djdanchef said...

salam Mama.. dj ade letak bloglist mama kat sidebar dj.. suka blog mama sebab sama kategori tentang keibuan, artis dan juga masakan :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...