Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, May 8, 2013

WW | Rasa tak besh

Assalamualaikum...




pic curi2... kiki


Apa korang buat bila Managing Director duduk sebelah korang..?? huhu.. nak2 time tuh korang cam tak engage any urgent work.. kiki.. ertikata lain. kerja tengah relax.. ahaks


sengal je tau.. kahkahkah



6 comments:

AyueJean AJ said...

Memang sangatlah tak best..
Sedangkan dia adadalam ofis pun dah rasa tak selesa sangat nak relax2...
Ni pulak kat sebelah...
Hehehehehe..

JaSSNaNi said...

wat wat bizi.. sambil draw line kat buku stamp ke.. buku fax in ke.. wakakakakakakak

Kakzakie said...

Kalau kakak tak ada rasa apa, sebab kalau agak senggang baik berbual ajelah dgn dia....

Kakak closed dgn MD kakak yg sesekali aje dtg M'sia.

ieda immi said...

hahha kalau akak resign terus !

acahh aje

mengelabah lahh kan .. buat2 banyak kerja muhahaha ;)

eelobor said...

buat derkk jer...terus layan fb, twitter dan blog mcm biasa.... huhuu

Kesuma Angsana said...

seronok aper hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...