Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, May 30, 2013

Kerepek ROKOK

Assalamualaikum...

Ada yg bertanya (kak Ieda).. tp me takleh nak masuk blog sendiri utk reply.. so jawap sini ok.. kiki..




Benda nih cam kerepek gulung.. rasanya pun hampir sama.. ala yg setengah org panggil 'rokok' tuh.. kiki.. cam pic kat bawah.. 


pic dr google


Budak2 suka.. mak2 budak pun suka.. boleh makan sambil2 buat kerja.. dan pastinya menambahkan kotaran diatas meja kerja.. lantak pi la kotor pun kann.. janji keja jalan.. 

Berkenaan blog mama, mama boleh jew masuk dashboard blog cuma bila masuk kat blog sendiri (konon nak view blog sendiri tak boleh.. kuar la ayat seperti entry sebelum INI - serangan MERAH) tak pasti kenapa org lain boleh masuk dan tuan sendiri dilarang.. tak faham..

Dan setau (sebijak ai la so far) nak reply any komen nak kena masuk blog sendiri dan klik butang reply tuh kannn.. ke ada cara lg..?? kiki.. even preview pun dia kuar AYAT POWER tuh.. Acamer tuh.. 



6 comments:

AyueJean AJ said...

Buang bloglist....
Kadang dia serang dari bloglist kita....
Pastu wat balik bloglist tu....

myfirdz said...

Owh.. Kuih sepit gulung... Hidangan di hari raya.. Tpi x raya pun org suka mkn..

eelobor said...

Cuba buang benda2 yg tak sepatutnya dekat widget..... apapun krepek guling sedak hok hanguh2 tuh.... hihihi

Noe said...

gambar ke 2 tu mcm kuih sepit jer...yg pertama tu x tau...

tp noe x leh masuk la blog yana...kuar merah tu jugak...itu hari la..ari ni dh ok

Sayangku Zie said...

sedap ni kueh kapit.. tapi bentuk gulung

ziana said...

Kita suka tau kue tu..suka Makan..Buat..Tarak tau ooo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...