Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, May 28, 2013

Serangan MERAH..

Assalamualaikum...

Patut la uols tak dtg blog kita.. rupanya blog kita kena serangan MERAH eks.. aduhai..




kita perasan pun pg nih.. kita dah lama gak try nak gi jejalan kat blog tuh tp tak ada connection.. ingat dah tutup atau block blog kita.. kann..

rupanya blognya ada masalah.. sabar jew kann..

Nih sekarang dok cuba cr solution utk settlekan benda merah tuh jgn menyerang kita.. bahaya uols.. karang nak taknak takleh nak berblog.. karang nak kena buat blog baru lak.. huhu.. abis usahaku bertahun2 kann.. sayam tau blog nih.. kiki

tak berani ai nak jalan2 kat blog org lain... takut lak uols terkena sekali virus nih.. kan payah tuh.. so bersabar la yer.. if dah ok me terjah blog korang yer.. sabar jew la kann...






*tak pasti korang boleh baca ke tak entry nih.. kalu boleh alhamdulillah.. kalu tak takper la..*




6 comments:

ieda immi said...

owhh ada ye ?
kalau akak pun x perasan dik huhuh

Kakizan Omar said...

boleh boleh boleh... :D

AiSyA LiEzA said...

hehehe.. apa kata akk p kat sini ..

http://minus-ska.blogspot.com/2013/05/malware.html

dia ada bagitau cara ttg benda alah tu :))

eelobor said...

Blh baca jer....

ash said...

a'ah.. kena serangan merah la kak.. ni pun dj blogwalking guna henfon bru dpt masuk

BY: djdanchef
djdanchef.blogspot.com

myfirdz said...

Sy lak problem dgn google plus.. Sbb tu akaun dh jadi blogger biasa.. Huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...