Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, May 15, 2013

WW | Kekosongan Idea

Assalamualaikum...




mengantuk jew makcik.. hu hu hu




tgk.. dgn tinggi 1.5m dengan berat 60kg.. my BMI dah atas antara normal dan overweight...

oooppppssss...

diet.. diet..

posa.. posa..

ganti posa yg tertinggal..

kannnnnn


ingat2 boleh berjaya kurus blk pada 45kg ke..??? kiki


nmpk sgt bermimpi disiang hari.. kiki




3 comments:

ct rahani said...

InsyaAllah usaha tangga kejayaan.. sy pun baru nak stat ganti pose nih.. chaiyork!

diana said...

saya pun rasa macam mimpi je badan nak kurus balik..

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30mei. Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima Kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...