Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, May 27, 2013

Hari ini ku berdua ngan dia.. ;)

Bukan main lg title post.. Kannnn

Nak tulis entry dr smlm tp blank je idea.. Dr merapu menulis perasaan yg menjeruk jiwa lebih baik tak payah.. Kannn

Sejak dr ari jumaat smpi la ptg nih.. Br mama kuar dr perkurungan dirumah sendiri.. Risau gak mengenangkan enjin keta tak start berhari2.. Karang rosak ai gak yg susah.. Camner tuh.. :)

Harini pun cam was-was nak kuar sebab tgk awan cam berarak jew.. Hhmmmm tp disebabkan dah janji ngan dia.. So kuar gak la.. Alhamdulillah rasa lapang sikit bila badan terkena tiupan angin.. Damai mata dpt tgk pemandangan indah.. Syukur.. ;)

Dia pun seronok.. Itu dah cukup menyeronokkan bg me.. Kannn.. Rasa berbaloi cuti kecemasan sebab takde org nak jaga.. Pengasuh pun nak cuti gak kannn.. :)



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...