Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 13, 2013

Kontroversi Peyot kawanku..

Assalamualaikum...


Gara-gara me upload makanan lunch me arini.. ramai yg tersengsara sebab tergoda.. lagipun kebanyakan my friend ngah puasa skrg nih eks.. hehehe.. me jew yg tak sedar2 diri tak ganti2 lg posa.. ayoyo.. 




Arini pakej rm5 spagetti cabonara

Dok plan nak start posa ari senin aritu.. tp me tak sihat.. in fact smpi skrg pun rasa badan masih lemah... huhu.. penat telan ubat tp tak kebah2.. hhhmmm... [jgn asyik2 kasi alasan jew yana]

Tp nak taknak kena start gak by next week.. kann.. aduhai.. chayok.. you go girl.. hahaha



6 comments:

JaSSNaNi said...

pergh.. sedappp!!
hari ni kita lunch ngan mem.. paparich je.. makan mee.. sampai skrg tengah ngantok ni.. nak tunggu time balik umah.. x sabar nak jumpa fiyya dan tilam.. lepas tu nak jumpa ady putra kul 7 nanti.. :P

Mek Onie said...

kesukaaannnnn kita :D

diana said...

saya pun nak start minggu depan nak buat terus dengan puasa sunat..sebab kena la latih perut ni sebelum masuk Ramadhan kan..takut terkejut lak nanti...

izan mama mia said...

ehe..jom nnt senin kita posa sama2 yer

mama aryan said...

sedap nampak spagetthi tu,tp tak penah makan spagetti carbonara ni

cik puan pe'pel aina said...

salam mama yana,
CPP puasa insha allah sampai ramadhan..hehe..nampak sdp plak pic tu..terliur haiih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...