Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, June 18, 2013

BE buat bulan jun2013

Assalamualaikum...






Alhamdulillah ada 5 campaign yg dok running kat sini.. lama dah tak jenguk statik.. nampaknya ada peningkatan sikit.. jika nak dibandingkan dulu2.. hehe..

Tapi tuh la.. skrg mmg tak banyak ruang utk BW kat mana2.. jika ada pun hanya sekadar laju2 jew.. kekadang tak sempat nak baca apa pun.. sian kawan2 kann.. sori berbanyak..

Biasa la blogger yg bekerja jadi kuli org nih.. tp bersyukur gak atleast bekerja tanpa sedar membuatkan me tak banyak memikirkan perkara2 hal yg menyakitkan kepala.. gitu..

Apa2 pun me berterima kasih berbanyak pada yg sudi wish my berday and mendoakan yg baik2 saje dalam kehidupan mama.. semoga ikatan ukhwah ini berterusan sampai bila2. amin

14 comments:

ZazaMyMoon said...

congrats..
banyak jg sekali naik eh.. saya punya setiap kali naik mesti 25sen setiap kempen.. sodehhh :(

Kisah Si Dairy said...

seronoknya dapat BE..tak tau kenapa nuffnang xnk bg BE kat kita,,

JaSSNaNi said...

alhamdullillah... sonok ye yana..
nani pun ada 3 BE tengah running... hopefully berbaloi.. :)

Umie Artoqiemie said...

tu diaa 5 on going dia. Alhamdulillah.

Kesuma Angsana said...

tahniah yer

Noe said...

banyak tu..ada 5 campaign...gud luck yana.. :)

wahida said...

Alhamdulillah...byk BE ko nok...

diana said...

wah..banyak tu...:)

diana said...

wah..banyak tu...:)

eelobor said...

manyak masyuk monusss....kasi belanja sket maaaa

Maria Firdz said...

wah.. tahniah... :)

Maria Firdz said...

wah.. tahniah... :)

PinKy MoMMa said...

rejeki rejeki..pasni boleh cash out..dapat makan best2 hehehe

ieda immi said...

tahniah dikkk ;)

akak pun dah lama x jenggah huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...