Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, June 18, 2013

Statik Calculation ku yg pertama

Assalamualaikum...








Teruja.. sekian lama teringin nak belajar nak buat statik calculation.. dan akhirnya dpt siapkan utk satu projek.. auuuwwww.. terasa hebat sgt.. sedangkan banyak kali kena check calculation ambo.. ade aku kesah.. kahkah.. janji kita nak belajar nak buat kannn.. insyaallah nnt boleh la buat lg utk projek lain lak.. ahak..

Ada yg merungut kononnya nih bukan la bidang kerja azali buat kita tp kita didedahkan dengan cara kerja yg saksama so sama2 faham dan sama2 boleh buat tak kira kau tuh bukan la lulusan ijazah pun.. honestly diorg tak kisah pun tgk if u ada degree or not.. yg penting bila diajar boleh faham dan boleh buat.. kiki.. sebabnya ada org yg akan check jalan keja kita (calculation) if u engineer pun uols kena bagi gak calculation uols kat projek manager utk check kannn.. hehehe.. so takde halangan apa pun sebenarnya... :)

Belajar satu-satu2 ilmu buat me rasa seronok.. yer la.. dr bertahun2 buat kerja sama so jika ada lain sikit dr biasa buat akan membangkitkan semangat utk lebih berusaha kann.. chayok.. you go girl (mcm la ambo nih girl sgt.. women yer la kannn)



3 comments:

eelobor said...

huhu...calculation gapo namo ghima nih?

PinKy MoMMa said...

calculation ke..kira kira ke..asal ada nombor..dari zaman skolah mmg tak suke hukhukhuk..payah skit otak nak terima tau :P

ieda immi said...

dpt ilmu baru x kan x nak kan .. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...