Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, June 13, 2013

kenyit mata

Assalamualaikum...

Tu dia.. kenyit mata lak.. ahaks.. 

tau sapa yg suka kenyit mata.. hahaha.. my general manager la.. kiki.. semua mak2 org dia kenyit.. lagi2 la kat makcik2 yg ada kat office nih.. kahkah..

Ramai dah yg terpana.. hatta kenyitan mata dia.. kiki




Kwn me pernah kerja (sambilan lepas belajar) kat hotel.. selalu sgt foreigner suka kenyit mata kat dia.. kiki.. mula2nya dia rasa cam terawang2 la jugak.. lama2 dia perasan yg hampir semua org diorang kenyit mata..

So konklusi disini ialah.. dah diaorang punya habit dah.. so sila jgn terjatuh hati uols.. kiki.. maybe bg diorg tuh perkara biasa je.. kiki

Makcik2 sini suka la gossip2 yg bos asyik dok kenyit mata kat diaorg.. eh.. terasa saham naik kot tuh.. hahaha.. me tumpang gelak jew la.. boleh gitu.. kahkah..



3 comments:

Kakzakie said...

Memang ada yg style menyapa dgn kenyit mata, tapi sayangnya kalau yg terperasan kesianlah pulak ye:)

Maria Firdz said...

hehe.. mmg pnh jmpe org gini... kesian jika ada yg terperasan...

Kesuma Angsana said...

hahaha dh jadi habbit depa tu sebenarnyer !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...