Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 12, 2012

12.12.12


Salam..

Cantik kan no 12.12.12 nih.. pagi td dengar kat radio, ramai org beratur nak melahirkan baby arini.. rasanya org kawin pun ramai nih.. penat la doktor ngan tok kadi berkejar kesana kesini memenuhi permintaan org ramai nih kannn

syok la kalu ada sesuatu benda yg indah berlaku dalam hidup kita.. dan mintakan jauhkan dari mara bahaya buat umat muslimit dan muslimat seluruh alam.. :)

 Jom sama2 berdoa semoga dunia ini aman damai dan dipernuhi dengan insan2 yg bahagia fizikal dan mental.. amin.


pic from google.


3 comments:

LYAfrina said...

lps ni kita xkan jumpa lagi tarikh tersusun gini.. sehinggalah 100 tahun lagi....

ariana said...

Aaminn..moga hidup seindah 121212 juga..:)

Kesuma Angsana said...

dtg baca lepas abis cuti2 mesia hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...