Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, December 17, 2012

Sabtu.. pengsan, Ahad.. makan angin



seronok maman dpt baju sekolah.. terus behave sehari.. hahaha

Slm..

sabtu.. mmg merepeat utk merehatkan diri.. hehehe.. tp boleh la jugak membasuh dan mengemas seadanya.. :)

mmg kiranya sabtu tuh dok umah mantap2.. kikiki.. penat kaki nih...

Tp ahad petang kuar, gi cari kain baju sekolah anak.. risau takut size baju dan seluar takde utk maman.. lgpun ramai dah org beli awal2 kann.. nih asyik tangguh sampai bila kann.. (kompom korang dah beli dah kannnn)

cerita pasal takde duit tuh perkara yg klise.. tp sebagai ibubapa harus/wajib menyediakan pakaian anak yg nak sekolah.. dah la anak nak masuk darjah satu nih.. kikiki.. takpe papa kering, mama carikan duit utk anak mama.. kata syg anak.. kannnn :)

kami beli kat kedai pakaian karnival kat pekan dengkil.. (punya la sengkek.. kannn) lagipun my sil ckp kwn dia beli situ, kain baju dia ok.. murah lak tuh.. yg murah tuh penting.. tp kualiti dia yg paling penting.. ramai jugak ibubapa beli situ.. senang uols.. takyah berhimpit2 dlm shopping mall, nnt bukan kain baju anak yg beli.. karang kain baju mak dia lak yg lobih.. auwww..

dpt lagi diorg kasi cam rebet utk pembelian kedua.. tp kena gi balik sana la.. ok la bg topup yg lain2 seperti baju fardu ain anak kita kann..

balik2 tuh kembali pengsan.. huhuhu.. ponat wei.. kikiki.. mmg serender kalu nak menyoping jauh2 dan perlu pusing kedai.. tak sanggup oooiii.. :)



2 comments:

maya amir said...

heheh..memang penat shopping, tapi perasaan seronot dpt mende baru tu yang best..hehehe

ariana said...

Akak belum habis menuoping LG ni..,jasut n tudung eisya belum sempat beli LG.itu baru sorang sbb yg lain Dah ke u n kolej..Mmg penat jg kaau memborong ni, almaklum nk kena memilih, mencuba jg, bkn terus beli Dan bayar kan, itupun nasib baik asben akak rajin bab memilih utk ank ni., hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...