Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, December 31, 2012

Pengakhiran 2012

Slm

Thn 2012 penuh memori.. Alhamdulillah masih bernafas menanti 2013.

Orientasi aiman hakimi berjalan lancar wlpun mama pening2 lalat.. Sorang2 handle rasa tak terkejar.. Tp not being rush.. Hehe

Balik rumah cepat2 jerang air panas.. Buat kopi ngan roti bakar sambil2 mesin basuh putar kain.. Heaven sgt..

Alhamdulillah lega.

Pagi tadi serba salah nak minum atau nak sarapan dulu.. Sebabnya parking depan sekolah maman limited dan mama tak larat nak jalan jauh.. Huhu

Cepat2 gi sekolah maman ingatnya dpt la parking dekat.. Jauh jugak tp boleh la lg.. Ingat nak sarap kat kantin sekolah.. Penuh org dah uols wlpun br kul 7.30pg.. Aduhai

Nak duduk pun takde ruang.. Huhu

Tp semua dugaan cabaran itu utk menguji ketahanan diri.

Anyway, selamat tahun baru dan moga2 segala perancangan dan impian dapat dipenuhi dengan cara terbaik. Amin.


#termenung nampak maman.. Hehe



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

abah khalisha said...

Selamat tahun baru..

diana said...

sikit hari lagi tak de la termenung gitu..hahaha...tak de masa nak termenung..:P

nor laila said...

singgah sini

kujie said...

anak anak dah besar.... dah lalui pengalaman mcm ni...moga tahun 2013 lebih baik dgn seribu kemanisan

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow.. www.azlinsafena.com tq

eelobor said...

hai aiman hakimi.... belajar rajin2 yer. pakcik doakan semoga menjadi anak yang baik dan membanggakan mama & papanya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...