Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 14, 2012

Balaci makan kuaci

Slm

Smlm penat cam nak pengsan arini dah rasa dah nak ngamuk dah.

Kita dtg tolong, org yg ditolong relak2 dlm bilik aircond..

Masa makan lunch ckp dah nak settle.. Tgk2 cam takkan sudah hari ni.. Esok mmg dlm plan ada utk kena dtg lg.. Tp rasa cam tak kuasa nak kena jadi belaci...

Arini mama dah seret kaki dah.. Penat nyer jadi pekerja warehouse nih.. :(







Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

nor laila said...

as salam, singgah sini petang ni.

JaSSNaNi said...

sabar na... mmg camtu la kita makan gaji.. kalau makan kuaci kan best.. jap je abis.. sedar2 bibir yg sakit sbb masin tu..

Kakzakie said...

Kena ikhlaskan setiap kerja Yana. Kalau pun mereka tak nampak tapi Allah nampak.

Kesian... letihnya kakak dapat bayangkan.

diana said...

jangan ngamuk2..
takut nanti muka kedut..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...