Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, December 10, 2012

Dugaanmu Dugaanku

Salam

Sampai hari isnin jew.. kompom jadi morning blues.. hahaha

Psl luahan rasa mama ari jumaat lepas tuh.. terima kasih berbanyak bg cadangan dan nasihat.. ikutkan mmg taknak smpai putus sahabat kann.. hari ahad baru ni mama check akaun pun masih dia tak bayar lg so mama rasa mama diamkan jew dulu.. tgk smpi ujung bulan.. maybe dia tengah betul2 terdesak kot.. takper la.. bagi dia peluang lagi sekali.. huhuhu.. #terasa diri ini lembut sgt hati kannn..

Cerita hari minggu.. hhhmmm..

hari sabtu duit terbang beli nih.. terpaksa la beli.. dah penat dah makcik nih.. uhuk.. pernah meroyan kat SINI hahaha



tp sebelum tuh... gi ambik nih.. tgk pic dibawah.. :p

kan pernah tanya pendapat kawan2 sebelum ni.. Entry SINI so mama pilih yg no dua.. boleh la kannn..




Kalu korang tgk picture tuh apa yg korang boleh agak..?? hehe..  papa kena bodek ngan pekerja brother utk tukar mcm2 lagi barang.. huh.. sesungguhnya banyak sungguh godaan.. kah.kah..

Papa pujuk mama utk tukar pesen baru bg no plate tuh psl dia kata tak lawa.. so mama ok jew sebab tak lama kann plus dia nak kuar modal kann.. tp jadi berejam2 pulak psl papa mudah tergoda.. so dipasang mcm2 aksesori lak sebab keta tuh mmg type basic jew mama ambik.. hahaha... mama buat donno sebab mama dah kering tahap ikan kering dah nih.. huhuhu..

mmg pasni smpai ujung bulan kena makan nasi ngan ikan kering jew la kami sekeluarga.. hahaha.. kalu kwn tuh byr atleast boleh la jugak kami mkn nasi ngan lauk ayam.. kannn..:)

tp sapa la kita nih.. perancangan kita takleh lawan ngan perancangan yg diatas kann.. bertabah la kann.. huhuhu








5 comments:

Fiza Rahman said...

Cantuk mesin basuh baru ☺☺. Jangan cik ti masuk lagi sudah lah.

Nurmujahidah Ismail said...

muja pun pernah kena tipu rm250.. bukan kawan,, pun dah sangat amt sedih,, apatah lagi kalau kawan,, uwaaaaaa,, sabar k,, maybe dah rezeki dye,, yang muja tau,, leps kena musibah,, rezeki lain datang dengan lebih bercambah2 lagi,, so dont worry k :)

Mrs Lurve said...

mama...kalo pegi kedai aksesori kete tue, memg boleh meroyan jadinya...kena pula penjual tue duk offer sana sini...silap2 cash xckup terpaksa swipe kad huhuhuhu

Madam Sooyaree said...

Hahah.. nasib baik la cik abe kita bukan kaki kereta. Bior le macam mana pun, asal jalan sudahhh

diana said...

sesekali dugaan datang..redha je la..kan?//

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...