Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, December 19, 2012

Gelabah

slm..

Pagi nih gelabah giler mama.. huhu


pic dr google.

Gelabah sebab keta sebelah kiri tiba2 jew himpit keta mama dilaluan kanan.. tau la mmg slow n steady mama bawa wlpun dilaluan kanan.. ini sebab keta yg belah kiri cam brek nak berhenti wlpun laluan tuh berbengkok sikit.. huhuhu.. *takde skill la uols.. kikiki

Maybe keta tuh seronok berborak tak sedar ada keta sebelah.. dia pun gamaknya tak tahan nak tunggu keta2 depan tuh berbrek.. kikiki..

Pemandu grand livina tuh terkejut bila mama hon.. nasib baik hon tukar aritu.. mmg kuat la kan bunyi dia.. dan pemandu tuh cepat2 masuk balik ke laluan dia... tp me yg terkejut nih.. nasib baik la sempat hon dia kann.. cepat2 paut stering balik.. rasanya kalu tak cepat td.. sure mama lak gi langgar tembok atau keta org lain.. gelabah beb..

huhu.. mengigil takleh ingat.. seriau wei..


****************************

Tolong berhati2 dan perhati kiri dan kanan jika hendak mengubah laluan kereta.. lebih bagus jika bersertakan dengan signal..

Kelalaian orang anda menyusahkan orang lain..

Tak pasal2 jantung mama arini mengepam kencang tau..
huhuhu




4 comments:

Kakzakie said...

Tak salah Yana. Kalau kakak pun bila berlaku macam tu automatic kita akan tekan hon kereta kita.

Kesuma Angsana said...

tulah kdg2 bukan salah kita pun!

JaSSNaNi said...

kadang2 benda tak terduga berlaku kan... kita yang berhati2.. orang lain plak yang main ikut suka hati... penah gak nani cakap ngan hubby... soh tukar horn yang bunyi harimau.. (kalau ade la) nak yang paling garanggggggggg skali.. hahahahaha geram kat pemandu yg suka suki dok atas jalan tu..

eelobor said...

sebagai pengguna jalanraya, suka juga saya untuk mengingatkan diri sendiri untuk lebih berhati2 kerana ia boleh melibatkan nyawa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...