Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, October 31, 2012

WW | Manik Terkini




manik raya

in progress.. harap tabah dan ada masa nak siapkan.. empunya baju dah tertinjau2 bertanya.. siap belum baju dia.. hehehe




9 comments:

Kak Izan said...

boleh tempah tak?

Kakzakie said...

Cantik jalinan manik yg Yana buat. Yg atas wrana dia manis dipandang mata:)

mama maman aka yana said...

kak izan..>> sy tak ambik tempahan kak.. sy takut tak sempat nak siap karang..:p

kakzakie..>> cantik ke kak..?? tp masa pakai raya aritu semua ngutuk sy.. hehe.. katanya berat sgt smpi nmpk baju tuh dah tarik tuan baju kebawah dah.. hahaha

Kesuma Angsana said...

terbaik ni sgt kreatif

Qhaifa Nur said...

kena pandai buat padanan manik/warna, baru menyerlahkan kan, kan...
yg penting berminat.....

diana said...

cantik..
sibuk kerja pun sempat lagi
jahit manik..
rajin nya,..

Aidah said...

Akak suka yang first tu. Cantik.

mama aryan said...

pandainya menjahit manik..

azieazah said...

Cantik dan kreatif. Tapi saya tetap berpendapat, baju polos/plain sesuai ada tambahan manik dsb. jika bunga-bunga nampak sarat dan kita akan jadi tenggelam... kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...