Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, October 2, 2012

Hari Minggu yg lalu

Salam..^_^

mama ada merepek kat SINI pasal konon2 nak berjalan kat pantai kann.. nan ado ok.. jalan gak tp bukan ke pantai... ke kedai manik uols..

balik tuh.. lepak2 (penat ok).. papa terkuar cite.. rupanya MIL and all SIL gi jejalan ke Nilai 3.. huhu.. diorg tak ajak sebab kunun2nya papa ckp ngan diorg papa plan nak bawa mama ke SOGO.. apakah..?? aduh..

beshnyer kalu dpt ke Nilai 3.. dpt gak survey kain langsir.. aduh.. plan ke SOGO..?? apakah..?? papa.. nih mace2 la wei.. mana mama tau.. tuh la dia.. sorang plan gini.. sorang plan gitu.. last2..

merepek no 1 mama nih.. hahaha.. back to topic.. manik

tp puashati borong manik uols.. hahaha.. ada projek utk satu baju sempena raya adha nnt.. so tunggu hasilnya eks.. wlpun kepala blur lg nak jahit camner.. ahaks..



masa mama dok shot pic.. tgk2 tgn dia ngan keta landing elok je sebelah manik mama


so layan jew la keta dia tuh


tangan dia over shadow manik ai.. huhu


cun kann..:p


hehe..  me like..:p


bila minat tuh biasa la kann.. tp terasa jimat beli manik kali nih sebab diorg jual murah berbanding kat kedai2 yg selalu mama beli.. mmg kena terjah sana jew la nnt kalu manik ai dah kehabisan stok.. hahaha.. tp tak tau bila la nak abis tuh..:D

mama beli kat PKNS shah alam.. kedainya atas kfc (tingkat 1) kepunyaan blogger manik..serimanik. Nih mama promote free nih sila la bg diskaun lagi banyak bila mama beli manik lagi yer.. hahaha.. beliau ada jugak buat kelas jahitan tau.. so sila2 la yg berminat tuh yer.. mama..?? nnt2 la.. takde bajet lg.. hehehe







Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)  


****************************

16 comments:

Kakzakie said...

Memanik nie kena tekun Yana. Kakak lama dah tak buat sebab menagih masa yg panjang...

mama maman aka yana said...

yer kak...:p

tp seronok sgt bila tgk bj tuh siap cantik..(cantik ke.. hahaha)

Kakcik Nur said...

Sabtu lepas kakcik ke Nilai 3, tapi sekadar beli mana yang perlu sahaja...

Kak Izan said...

minat manik2 ekk... akak kurang kott..sebab lasak.. takut manik tangge... sebelum pakei... :D

mama maman aka yana said...

kakcik.. kalu sy gi sana.. rasanya jumpa tak kita.. hehehe.. :P

mama maman aka yana said...

kak izan..>> kalu ikutkan pun.. sy pun lasak gak.. lg pulak jenis tak pandai nak bergaya..tp sebabkan suka tgk benda2 cantik nih secara automatik jadi lemah lembut masa pakai bj yg ada manik nih.. hahaha

mama maman aka yana said...
This comment has been removed by the author.
fiza said...

Dah siap nanti jgn lupa tunjuk hasilnya yer.

mama maman aka yana said...

fiza..>> insyaallah..:)

LYAfrina said...

kena ksabaran y tinggi nk jahit mnik baju ni..msti cantik hasilnyer

mama maman aka yana said...

LYAfrina..>> takde la sabar mana.. kalu takde idea mama tinggalkan dulu.. bila mood dtg br sambung blk.. tuh ambik masa lama.. hehe.. tuh mama takleh ambik tempahan org.. sebab mama akan ambik masa yg lama utk siap.. hehehe

QA's ~ mamapapa said...

cantik2nya..mcm pernah pegi kedai ni rsanya tp dh lamala..tp mmg murah n worth :)

eelobor said...

huhuhu...bestnya ada duit lebih boleh selalu "shopping-mopping"

zehan said...

singgah baca entry.....salam perkenalan yea....saya folo blog awak...

mama maman aka yana said...

QA's mamapapa..>> murah kan.. suka sgt..:)

eelobor..>> amin.. hehehe

zehan..>> salam kenal.. nnt kita terjah blog awk la yea.. :p

Kesuma Angsana said...

mmg seronok buat KA nak dah malas dah kerah anak dara pulak buat hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...