Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, October 5, 2012

Emo ke..??


Salam..^_^

Semalam konon2 bergaya takleh blah.. arini back to natural (for me).. me now suka black (dr dulu kot) dan arini pakai baju black..

ok.. ada motif diatas penceritaan td.. :P

well.. secara jujur mama sedar yg mama nih dah tak jelita mana.. *pengsan.. dulu jelita ke..?? aduh.. so masuk bakul dan angkat sendiri daaaaa..*

tp.. tp ok.. ai bukan la buruk mana.. sebab.. tuhan kan dah cipta setiap makhluknya punya keistimewaan tersendiri.. dan kejelitaan itu sebenarnya subjektif.. setiap org ada pandangan dan minat sendiri.. kann.. betul tak..?? hehehe



posing sehabis cun dah nih..:)

ok.. br nak masuk motif sebenar cite merepek dan siap2 tepek pic sendiri yg tahapahapetah..

pg nih berjalan ngan kawan baik masuk office.. dan dia arini mmg bergaya la.. dia buat sales ok.. arini dia pakai cun2 sebab nak jumpa client.. selalunya selekeh gak cam ai..*nak gak ckp yg dia sama je ngan mama kannn..*

masuk2.. office mate (org buat sales nih).. tegur dia..

(she) wahhh... lawa la baju u.. tuh bag gucci right..?? *yes.. arini dia bw handbag gucci uols... bulat mata ai jeling2 bag dia masa jalan tadi.. auuww*

(friend) ehh.. ye ke.. hehehe.. ala bag lama dah nih...

(she) ooo.. nih lawa2 u nak jumpa client ke..?? keja sales kena lawa2 maaa.. gini la.. u kena selalu nampak cantik.

*fyi.. my friend dr buat technical tukar buat sales.. so baru nak berjinak2 ngan dunia sales*

and she tgk ai dan ckp....

(she) orang lain pakai biasa pun takpe..

u know ai ckp apa..

(me) yeah.. kami nih takyah pakai lawa2 bukan nak jumpa client pun..

Uols nampak tak point dia.. dia ckp ai nih selebek la tuh.. hahaha.. tp semalam ai cun pun dia tak tegur pun... kikiki.. *lapar pujian nmpk..!!!*

eh.. ekceli no point pun.. ai pun tau ai nih simple2 jew.. janji ai tak dtg office tak pakai baju sudah... hahaha.. ai pun tak emo.. takde terasa banyak pun sikit jew.. hahaha.. lgpun dia nak baik2 ngan ai pun tak dpt apa.. kalu baik ngan bdk sales.. dpt gak la merasa member tuh belanja kann.. bila sales masyuk.. kannn.. *bodek la tuh..*

kami nih kuli2 menyenangkan org je.. kami sendiri tak pernah senang.. hahaha.. takpe taknak baik pun.. takper.. tak ambik hati punya.. kikiki.. :p



~Entry nih takde kena mengena dengan sapa2.. sekadar utk point diri sendiri agar sentiasa sedar diri dan bertabah lebih sabar dan tawaduk.. :P ~






Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)



****************************

7 comments:

JaSSNaNi said...

kalau ada org yg kesahkan org lain sampai camtu.. wat don no je.. peduli apa kat dia.. cakap dalam hati sendiri, aku wat apa aku suka.. ade aku kesah? hahahaha.. ayat tenangkan diri.. kekekeke...
anyway.. u look nice la.. :) sweet je.. :)

Kakzakie said...

Tapi nasihat kakak ni ye Yana (pls jgn ambil hati) jgn bercantik-berhias kerana nak tunjuk pada org dah lain dah jadinya...

Sayang suami tak? Sayang ayah tak? Sayang abang tak? kesian kerana kita mereka ini kena tanya kelak...

mama maman aka yana said...

Jassnani..>> ai biasa2 jew.. hehehe

kakzakie..>> insyaallah sy boleh
terima kak..sy pun sedar semua tuh.. insyaallah sy cuba tolak segala dugaan tuh.. yer la kann.. taknak la org kata.. berpakaian tp telanjang.. cuba sebaiknya jaga pemakaian mengikut sariat islam sebaiknya.. :)

*fyi.. kwn yg tegur kami tuh chinese so kompom la dia mana reti aurat2 kami nih..:P)

Qhaifa Nur said...

hubby selalu cakap isteri cantik hanya utk suami saja.....
pakai cantik2 tapi hati x hepi buat apa........

mama maman aka yana said...

Qhaifa..>> betul.. setuju sesangat

mama aryan said...

pakai biasa2 pun ok yg penting kemas & menutup aurat..org nak ckp apa biar je la diorg

eelobor said...

Janji cantik di mata suami kita....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...