Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, October 5, 2012

Serius.. Boikot Terus

Salam..

harini lunch paling menyakitkan hati.. dah la servis slow (pernah kena.. tp tak insaf2) masalah terbesarnya ialah makanan yg dihidang adalah tidak patut dihidang pd pelanggan pun.. so sad..

nasinya mentah.. keras lg uols.. sejuk lak tuh.. apa hal kannnn.. air nyer lak.. gula pun tak habis habis hancur.. nape la tak buat gula sirap jew.. kan senang.. dpt lak air mama terus terjah sedut tak beringat2.. sudahnya sakit tekak pedih ngan gula tak hancur.. huhu

sapa biasa makan sure tau restoran mana.. mmg fames uols
harga dibayar tak berbaloi ngan servis dan makanannya..
kecewa sungguh

kuar restoran tuh.. beli roti buat mengisi perut yg takleh masuk makanan dr restoran yg menrahsiakan resepinya itu
rahsia.. rahsia kunun.. takleh blah la wei..

nih lg sedap.. takde nak sakitkan hati sgt.. wlpun makan kat tepi jalan jew.. restoran tak fames pun
tp puashati.. sedap




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

9 comments:

Cik Eka said...

kite tau restoran mana,kenal sebab penah makan ,dihidangkan dengan salad dan timun.sama je..

rega mak ai,rm 23.00..... + +
rasa biasa je.ingat sedap beno
pegi kedai siam,23 boleh makan 4 orang nasik goreng tu..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

dulu pernah kena. servis gile lambat... terus tak pegi dah

Kak Izan said...

cadangan diterima... boikot jer.. :D

JaSSNaNi said...

betul tu.. cantek di luar tak semestinya cantek di dalam.. maksudnya.. kedai yg cantek tak semestinya sedap.. cam nani gak.. dah banyak kedai test.. tapi warong petang kak mah kelantan malam2 kat apartment tu je yg nani suka.. hihihihi

mama aryan said...

tau juga kat mana ni..tp tak penah lagi macam ni

fiza said...

Pernah kena macam nih, trus boikot.

Mama Likha said...

kite tahu. sbb tu pebret place kita, tp so far tk penah kena kes mcmtu.. huhu. sbr yer, klo dh selalu terkena mmg dh serik kan...

azieazah said...

SECRET RECIPE?
Kita harap hanya cawangan itu sahaja yang sebegitu.
Saya belum la pernah kena. Sebab lain branch lain lah tukang masaknya. Mungkin tukang masak tempat yg U pegi tu pemalas banyak.

Kesuma Angsana said...

kat mana ni >.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...