Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 22, 2012

Dari Hati Ke Hati

Salam..

15-10-2012
Dua tiga hari nih.. rasa nak menulis rasa hati.. apa yg terasa dihati.. tp diamkan dulu.. sabarkan hati dulu.. entah..

blogwalking pun seadanya.. mmg teringin nak balas balik kunjungan teman atau reply comment tp tah.. lost ok..

kepala hanyut.. pening memikirkan keadaan @ environment office nih.. cam nak cari keja lain dah... huhuhu..

22-10-2012

mood merundum jew.. tah la.. hati sudaah tiada... :(

tp

cr kekuatan.. nak kerja utk rezeki yg halal.. huhuhuhu

sedih hari ni.. terasa kecik bila dpt layanan second standard

bukan nak di hormat tinggi melangit tp aku juga manusia..
wlpun bukan berbangsa cha ya nun alif

tp aku jugak ada hati..


cepat la esok lusa.. aku nak cuti.. nak lari dr muka2 menyakitkan hati

celaru sesangat..

aduh..

morning blues..??

huhuhu






~Tahniah TRW.. uols are the best.. luv u.. :D ~




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

3 comments:

Norhaizan said...

Rasanya boleh faham keadaan Yana. Kak Zan pun pernah bekerja di tempat yg superior staff bias dgn kaum dia jer! Kecewa sungguh dgn keadaan itu walhal kita bekerja penuh dedikasi!

Kesuma Angsana said...

ok KA faham tu!

Kakzakie said...

Kena tunjukkan Yana punya keridibiliti yg Yana pun boleh. Kakak sekarang kerja sorang je Mim Lam Alif Ya Wau tau tapi mereka semua rely pada kakak. Even boss kakak boss nak tahu transaction email/duit kakak yg inform, kalau dah macam ini masa tu baru Yana rasa dihargai.

Pelan-pelan dik sebab baru lagi kan.. jgn muram, senyum dan teruskan tunjuk yg Yana boleh!!.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...