Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 18, 2012

Dia memujuk.. nak makan pujuk ke..??


Salam..^-^

Dah buat dua entry dah pasal benda nih...



sekarang lak kann.. si manager menalipon memujuk kami datang sana balik tp jika nak datang call dia dulu.. katanya perkhidmatan mereka sudah dibaikpulih dan kesilapan pada makanan mrk sudah dijaga.. hik..hik.. nak bentang karpet merah kot utk kami ek.. hahaha.. ke nak kasi makan free.. hahaha.. kalu free mungkin boleh dipertimbangkan betul tak kawan2..?? hahaha.. *dasar*

well.. bagi kami fikir masak2 yer.. tah la.. sanggup ke sakit perut lagi gara2 makan makanan yg tak serupa makanan.. tu la.. sekali buat silap.. susah dah org nak percaya.. kann





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)

****************************

1 comment:

IntaNBerliaN said...

kalu mkn sampai sakit perut ni yg xsggup ingat ni kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...