Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, October 12, 2012

Lanjutan Boikot Jumaat Lepas


Salam Jumaat

Ni lanjutan dr entry Serius... Boikot Terus. Ada yg benda2 mama edit dan delete.. so faham2 la yer..


From: Feedback [mailto:feedback@secretrecipe.com.my]
Sent: Wednesday, October 10, 2012 9:41 AM
To: xxxxxxx.comSubject: Customer Feedback : The Mines : Slow Service + Fried Rice Quality : Website Enquiry

Dear xxxx,
Thank you for your feedback and details provided.

We wish to firstly apologize on the encounter on behalf of the outlet concerned at The Mines.
We have logged in this case to be investigated and verified with the Outlet Operations Team for clarification if the standard operations/preparations have not been followed.

We appreciate your feedback greatly as this allows our initiative to put the best effort forward to maintain our quality of products and trust in our outlets.

Our sincere gratitude for your patronage and support.

Thank you & Regards,
Secret Recipe Cakes & Cafe Sdn Bhd
----- Original Message -----
From: xxxxx
Sent: Friday, October 05, 2012 10:16 PM
Subject: Website Enquiry

Name:
xxxxxx
Company:
xxxxxx
Telephone:
038945xxxx
Mobile:
01937xxxx
Fax:

Email:
xxxx
Address:
xseri kembangan
selangor, Malaysia
Enquiry:
5 october 2012 i was lunch at one of your branch at mines seri kembangan, i order one of your meals and it took long time to prepared,almost one hour i cancelled mt order,my friends also order fried rice 4 plates,its raw rice, cold and it's hard to swallow.i ask one of your worker why your service very poor,and they said leak of man power, no body to do it..pls look forward into this matter.


Sini mama jelaskan.... kami lepas balik tuh.. ada yg diamkan jew.. ada gak balik umah cite kat hubby dia.. hubby dia sepraisly gi website restoran tuh dan komplen on behalf wife dia.. huhu.. kwn kami
terkejut dpt email yg direply kat email dia.. so dia panggil kami yg sama2 gi aritu.. soal selidik pun berlaku.. memasing tak mengaku komplen.. so sapa komplen.. kul 10 mlm lak tuh.. kannn.. so masing konfius.. last2 dia (kwn kami) tanya hubby dia.. yes.. betul la laki dia yg komplen.. kikiki.. laki dia bukan sepraiskan bini dia jew.. malah kami yg bini2 org nih sama2 terkejut.. haha.. *untung dpt laki gitu prihatin kannnn... huhuhu*




dan wanita takleh lari dari batu permata.. seperti hati yg selalu berkaca.. hehehe
tp takde niat nak jadi batu api disini..

sekian.


~Bagi kawan2 semua.. mungkin bukan rezeki kami dpt layanan yg seadanya dan mungkin bukan rezeki kami dpt makanan yg lazat aritu.. dan jugak mungkin bukan rezeki kami sebab terpaksa kuarkan duit titik peluh kami pd perkhidmatan yg tak elok dan makanan yg jugak tak seperti diheboh2kan.. moga perkhidmatan mrk akan diperbaiki dan bagi makanan yg selayaknya pd pelangan tak kira siapa pun.. kann.. kami mengomen dan memboikot kerana kami tidak puashati.. rasanya jika mereka prihatin benda2 gini takkan berlaku.. ~




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

9 comments:

Norhaizan hakim said...

sebagai customer yg membayar dgn duit perkhidmatan mereka,seharusnya kita mendapat perkhidmatan yg setimpal dgn apa yg kita bayar!

Kakcik Nur said...

Kita ada hak untuk buat aduan kan? Adukan saja... :)

Madam Sooyaree said...

Adehh... dulu kita keje situ tu, masa cuti sekolah, hihihi...

Qaseeh Tolia said...

bagus betul hubby dia..concern..yerla bkn nak berkira bab duit tu, tapi dah bayar mahal silalah jlnkan tugas setimpal dgn harga..tapi if harga murah pun quality mestilah up jugak..

Qhaifa Nur said...

bagus juga yang salah diperbetulkan...
lega juga aduan kita diterima...

Kesuma Angsana said...

tindakan yang bagus tu!

jeBateja said...

komplen jerk...apo de kisah.....biar depa taw....ahakz

azieazah said...

Jangan rasa bersalah. Itu adalah tindakan yang sudah betul!

maya amir said...

mmg patut komplen..ni pun kite nak komplen kat tesco ni,..asek brg abis stok jek..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...