Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, October 9, 2012

Kegilaan pada manik..

salam..

Nak kata pandai sgt.. takde la.. tp minat tuh ada.. org kata bila minat susah camne pun kita kelebet jugak smpi jadi.. kannn.. hehehe..

Bulan nih duit banyak habis pada beli manik.. aduhai.. tp tak rasa syg lak bila duit tuh kuar cam air.. huhu... minat punya pasal kannn.. nak beli online tak reti lagi.. gamaknya kalu reti lg la banyak yg terbang.. huhu.. tp dah pandai beli tutorial kat fb.. kikiki..

layan jom manik2 yg mama dok try belajar.. hehehe.. buat2 menjamu mata kann.. (takde idea dah nak update benda sgt dah nih..)








Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************

5 comments:

JaSSNaNi said...

memang beli manik ni kos nya tinggi.. sbb tu kalau org amik upah jahit manik.. mmg mahal gak regenye... so far saya jahit manik sendiri baru 1 baju je.. lepas tu tak teringin dah.. kalau nak isi masa lapang.. mmg buleh sangat2.. sbb asyik menjahit je.. last2 dah abis time.. :)

Kesuma Angsana said...

he he serius cantik ni

ellynadyra said...

wah kemain rajin, aku minat gak nak jahit2 manik ni, sebab byk free tutorial kat youtube dll, cuma masa tu kurang ada nak buat, tapi hari tu raya sempat jahit manik kat baju anak2, happy sangat....salam kenal!

Qhaifa Nur said...

mmg cantik...
lagi best dapat buat sendiri...

ziraziz said...

..awal2..surrender kalau d suruh jht manik.."sy bkn org yg sabar" .. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...