Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 12, 2012

Terjebak

Salam..^_^

Hari pertabalan Agung aritu, mama cuti cuma papa keja. kena keja. terpaksa keja. hehehe. Kami dua beranak masing2 bangkit lewat. lepas subuh sambung balik dodo yg cumil. bangun2 basuh baju (itu yg senang kannn..) buat sarapan dan mengemas rumah sambil on lappy. takleh blah kannnnn.

tengahhari dah sarapan pun. lepak2. maman sibuk ngan buku2 dia. mama sibuk belek2 lappy. sambil2 dok fikir nak masak apa. belum sempat nak masak. papa balik. hehehe. dia kelentong keja fulltime. rupanya halfday je. hahaha. bila laki tanya masak apa.. baru terkedek2 nak masuk dapur.. **pesanan penaja :- Please jgn ikut ye.. bad habit nih.

baru nak pegang kuali, papa ajak keluar. yeah.. yeah.. alhamdulillah. baguskan laki mama.. hahaha.. *bertuahkaukannnn*

lunch kat burger king.. lama tak makan. besh juga... hahhaa.. makan burger king nih pun zaman anak dara dulu lg.. lamanya kannn.

pusing2 msk MPH. terbeli nih. caya la..









habis duit jap2 tuh gak.... terus ajak papa balik. hahaha.

bye..:)



~Kalu rajin ai review psl buku tuh ye.. kalu habis.. cuma buku last tuh takleh la nak review.. kompom uols takkan faham punya.. hahahah.. kena tunggu maman dah pandai menaip br blh review.. ahaks..~




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)



****************************


5 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

bes... tautan hati tu is dah baca... suke (^___^) yang psikologi iblis tu je xde lagi... tapi nampak cam menarik... tunggu review mama maman ni (^____^)

mama maman aka yana said...

is..>> mungkin berkurun nak habis.. hahaha.. insyaallah mama cuba review ok..:)

sue zainun said...

tajuk dah menarik..tentu2 isinya pon menarik..

mommyYen said...

lama tak layan novel2 ni..teringat zaman sekolah menengah,sanggup pinjam ikut turn dri kekawan..eheheh

PinKy MoMMa said...

nak cari beduk diketuk...diaorg kata kat MPH juga..tapi sini ada popular je huhu..

kalau tunggu pesta buku ni mesti sawan ni ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...