Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 9, 2012

Celebrate Berday Boy






Salam...^_^

Berday boy around the corner....!!!

Pada 7hb jan tiap2 tahun adalah berday papa maman yg ke....tet.. rahsia.. hahaha.. malas nak ingatkan ketuaan dia dah.. dia pun ingat sendiri dah tua.. kih..kih..

Sebenarnya takde nak celebrate sgt pun... maklum la dah legend kannn.. lagipun hadiah dah beli dah pd awal tahun haritu.. nnt cite eks.. tp tgk keadaan mood ai lak eks.. skrg mmg slow la nak mengarang.. serba tak kena je.. hehehe.. layan pic je boleh la..


pesen budak lapar...^_^

papa punyer

mama punyer


muka org dah kenyang....:)

ke dok layan tipon nih...???

Niat nak blanjer papa tp time bayar kannn... bdk yg bawak bill datang dan buka buku resit kat dpn papa.. so nak taknak papa bayar.. hahahahahahaha... suka ek.. eh..




anyway happy berday papa.. nnt2 mama blanjer ye...^_^










Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

7 comments:

noor said...

hi mama yana! besday boy mesti happy kan...

mama maman said...

@noor:
hi dear..:)
mmg la baby berday boy happy.. mcm2 minta tp last2 dapat satu je.. jadi la kannn.. limited badjet aka kedekut.. hahaha

miloais milo said...

happy birthday ye utk birthday boy tu....
tapi kesian - birthday meal kena bayor sendiri... ekekekeke

ajumohit said...

happy besday maman, besar dh kamu, apa hadiah kamu minta dari mama n papa? apa adik? ehehehhe

mama maman said...

@miloais:
mekasih dear.. **sure dia pun berterima kasih.. hehe..
sian kannn.. nasib badan...kih..kih..

@aju:
berday boy IS papa maman =)
hadiah...?? cannot ask more la dear.. simple2 present je mama kasi papa...:)

Bitt (double IS) said...

laaa birthday hubby u ke...i tot birthday anak u...heheheheh sorry...tapi ok wut birthday papa..anak dihappykann...likeee ;)

setya said...

Semoga menjadi anak yang soleh.aamiin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...