Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 17, 2012

Nama isteri di Hp suami (mcm ni ke?)




Satu perkongsian dari email mama... kelakar ke serius tak dpt nak ckp..

Errmm.. u guys yang mana?


① Br menikah:MY LOVELY WIFE (♥♥,)  ➳♥

② 1 thn menikah:MY WIFE/MUMMY ♥♥

③ 5 thn menikah:HOME  (✿◠‿◠)

④ 10 thn menikah:IBU PEJABAT :x

⑤ 15 thn menikah:BILIK GERAKAN  ̃o.O 

⑥ 20 thn menikah:BUKIT AMAN (◑.◑)

⑦ 25 thn menikah:WRONG NUMBER    (╥﹏╥)

⑧ 30 thn menikah:JANGAN ANGKAT  ๏̯̃๏

⑨ 35 thn menikah:MAK LAMPIR ٩(×̯×)۶

pada yang dah menikah, dah rasa tua rajin rajin la check hp suami anda ea, tengok gelaran yg anda dapat.



**Sumber: email.



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...

****************************

5 comments:

Rahmah Ram Ram said...

hahahahaha.....klasik tul. Agak-agak ada ke orang lelaki buat camtu? erm..kena cek enpon somi camni.. :)

Aidah said...

Cukup rajin mengupdate gelaran lam hp ya. Akak dan suami dari dulu sampai sekarang macam tu je. Just letak nama akak je, tak de makna dia nak berswithat, sayang bagai. Hehehe.

Kakzakie said...

Kakak dari dulu hubby tulis di hp dia mama (hp kakaklah tu) dan satu lagi mama office (office kakak). Abang bukan jenis romantik... dari awal kawin sampai dah nak masuk 17 tahun sama je...

sue zainun said...

hahaha kena cek tepon my hubby nih..rasa2nya memang ada tukar tp xkot mcm di atas.haipppp kalo mcm di atas.hihihihihi

Cik Sibuk said...

hahhaha..yang last tu takleh blahhh..mak lampir? hoho

saya nye somi taruk nama ai aje..dari dulu masa bercinta sampai skang dah 9 tahun kawin dia letak nama ai aje. sama la cam kita..kat phone taruk nama aje. takde gelaran2 ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...