Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, January 16, 2012

Kenduri di Muar..:D




Assalam...

Hari minggu yg kalut.. hehe.. sebabnya papa gesa kami gerak dari rumah tepat2 kul 8pagi.. nak ikut rombongan kena la tepati masa.. tp last2 menunggu jugak uols, sedara sesat lak.. menunggu tuh yg penat tuh...:)

Dah follow by follow pun masih lagi sesat uols.. hehe...

co-pilot yg takleh harap..
asyik gaduh je ngan pilot.. ahaks..
pilot suruh baca plan pun tak reti sedangkan ari2 dok ngadap plan drwgs.. hehehe..
realiti tak sama ngan planning eks.. :)


ni co-pilot reti.. nak2 ada org nak sayang2.. hehehe..


dpt eskrem wlpun dok sibuk beratur nak berarak pengantin.. hehehe..


glamer korang dpt msk blog ai.. ahaks.. **Stekmen takleh blah kannnn...


cuba silat cepat2 sikit... paneh nih..


kebun yg teramat nyaman mata memandang.. bersih je.. suka tgk..


sanding lagi.. hahaha.. merasa la korang..:)


makan time...:) i loike..:)

potong kek..

**Masa nih ada tarian zapin tp mama tak kuasa nak snap pic, lapooorrr.. hehehe..
Nnt sambung part 2 la eks.. banyak lak pic nak load nih... **Perasan lawa pic mama kannn..:)









Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

2 comments:

Aidah said...

Dah lamaaaa tak balik Muar. Mak Pak mentua akak dah tak de jadik tak de tempat nak balik pun. Looking forward to your next n3. Muar kat mana ya, Mama?

mama maman said...

@Aidah:
kak.. kalu tak silap kann.. area ledang.. hehe.. spesifik address tak ingat la..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...