Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 10, 2012

Kisah Maman yang tak sabar2 ke sekolah...:)



Salam...^_^

Hai kawan2.. sori ye.. lately mama kurang nak mengarang sebab banyak keja nih.. karang mengarang panjang tengok2 keja tak siap2.. hahaha..
Ok..apa nak tayangkan arini adalah gmbr budak yg hover.. kih..kih

nmpk apa yg pelik..??? hehe

pakai stoking dlm rumah...
tak sabar2 nak gi sekolah nih...


**Kejadian nih adalah sebelum masuk sekolah lagi.. ada budak yg tak sabar nak gi sekolah.. even kalu nak luar jejalan pun dia sibuk nak sarung kasut sekolah ngan stoking..


**Sekarang kasut dan stoking adalah teramat itam dan sakit mata memandang... :(


**But, mama suruh dia basuh sendiri kasut dia.. hasilnya BOLEH tahan dan BOLEH diharap dah...=)

~> Maafkan jika cite nih dah basi.. what-to-do... MALAS skrg mengarang... hahahaha....



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

11 comments:

suri solehah said...

hehe..baguslah camtukan..kalau jenis yang meraung sampai sekolah lagi risau..

Qhaifa Nur said...

biasalah budak2 memang begitu...

Aidah said...

Sekarang nih bebudak kecik memang tak sabar nak gi skolah dan dah tak nanges pun. Tapi anak akak ni makin besar makin liat tuh sebab asik nak bergelung kat rumah.

mama maman said...

suri:
minta2 bertahan lama la minat dia tuh...:)

Qhaifa Nur:
tu la dia..:)

Aidah:
kak.. dia nampaknya minat la nak kesekolah nih, jgn malas sudah...

miloais milo said...

ok lah - heols bersemangat nak ke sekolah...
boleh dah ye heols basuh kasut sendiri???
bagus banget tu!

aizamia3 said...

comel je dia.. ;)
takpe.. biarkan aje.. jangan disekat kemahuan nak ke sekolah.. kalau ai.. ai yang terlebih teruja.. hahaha..

shark said...

salam perkenalan dari saya :)

aimaniman said...

x basi2 pon citer anak2.. anak akak 1st week bukan main semangat,.. masuk 2nd week ni,.. bukan main liat nak bangun sampai mama dia kene sound sbb lambat p sekolah.. anak akak x mau mandi... isshhh

Dalila Hamid said...

biasalah... ragam budak2...

Syarih said...

Anak2 saya dah besar..dulu masa masuk tadika saya yang antarkan, dia orang tak berani nak kata apa-apa..eheh...sebab nampak bapak nye garang...eheh...

maya amir said...

good boy maman:) rajin2 pegi sekolha k:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...