Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, October 12, 2011

Segmen | Aku Cuma Seorang Blogger





Segmen baru dari Ben Ashari.. Jom arr sama2 meriahkan segmen BA nih...
**selalu meriah pun kannn... hhhiii


So kite tengok apekah syarat-baratnye ::

  1. Letak header BEN ASHAARI.COM
  2. Tajuk : AKU CUMA SEORANG BLOGGER dan linkkan ke entri ini.
  3. Berikan sebab kenapa rakan blogger patut masuk blog korang ? Apakah keistimewaan blog korang dan beri 1 blog yang senantiasa memberi semangat pada korang untuk terus berblog.
  4. Tinggalkan url entri di ruangan komen.
  5. TUTUP 10 malam ini .
  6. Selesai.

Sebab kenapa rakan blogger patut masuk blog nih..??

Sebab kita boleh sama2 berkongsi kegembiraan, kesedihan, kekecewaan dan macam2 la... Boleh juga jadi kawan baik walaupun hanya sekadar dialam maya, tp tak mustahil kan suatu masa nnt kita boleh bersua muka dan terus menyambung silaturahim.. ^_^

1 blog yang selalu bagi mama yana semangat?? Banyak...ramai sangat kawan2 yang sudi menbaca dan meninggalkan komen walaupun kadang2 entry mama merapu2.. tuh time takde idea arrr.. hhheeee.. Senang cite, dedicated to all yang pernah komen kat blog dan kesudian teman2 menjengah blog mama memberi semangat untuk terus berblogging.... hhheeee...  mekasih tak terhingga sesangat...

Sama2 teruskan berblogging ye kawan.. Sayang ketat2 tau..^_^



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... 


6 comments:

Rahmah Ram Ram said...

singgah sini dari segmen yang sama... :))

maya amir said...

rajin ben ni buat GA gini..hehe..ape2 pun saya mmg suka masuk blog ni:)

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

MAIZATUL KHIFTIA AMIRRUDIN said...

kegembiraan kalau dikongsi akan bertambah.. tp kesedihan pulak akn berkurang klu dikongsi..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...