Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, July 23, 2013

Dikata Kurus.. Kembang semangkuk ai.. eh..

Assalamualaikum...

Dah masuk dua org dah tegur.. hehe.. (kalu sorang ai tak cite..) dah dua org kiranya dah ramai dah kannn.. camner la tak kurus.. nak bercakap pun tak larat.. kiki

Perasaan eks.. biasa.. :)

Tapi hatiku kembali hancur.. huhu


tgk.. tgk.. selamba jew dia ckp kita tembam... geram tau.. hhhmmm.. berkemungkinan satu sekolah dan satu kelas dulu tuh.. tp kita xcam sapa.. maklum la pic profile letak kereta.. pastu nama maybe nama samaran la tuh.. huhu

kami berjumpa kat fb kawan.. kawan tunjukkan kereta dia yg teruk kena langgar belakang oleh lori tak mkn break di hentian trafik light.. dua anak kwn mama patah kaki dan tangan memasing.. peristiwa nih baru lg berlaku.. dlm ramadhan nih la kwn2.. huhu

teruk keretanya.. dah jadinya raya aidilfiti tak dpt balik raya kampung.. huhu.. anaknya pun baru kuar hospital.. nak kena beraya kat rumah jew la tuh.. sian kann... minta2 dijauhkan dari sapa2 pun.. gerun kita nak balik kg nnt.. seriau tp tertengok.. aduhai..



6 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ya allah, remuk teruk keretanya tu...

Kesuma Angsana said...

allahuakhbar.. teruk tu nampaknyer !

Maria Firdz said...

Ya Allah.. Teruk ketenye.. Moga kita dilindungi diduga sbgini..

ieda immi said...

eekke kena buat sesuatu tuu dik ;)

ya tuhann dugaan buat dia , semoga dia tabah .. takutnyeee tgk keter

pena rozie said...

Ya allah... Dugaan.....

eelobor said...

Saya pun x pasti kalau jumpa kawan2 lama blh igt lg ker tak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...