Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, July 31, 2013

Iftar @ Serai, Paradigm Mall terbaik..!!!

Assalamualaikum...

Cukup lama tak jumpa kwn lama..(pembuka kata yg repeat perkataan sama.. apa arrr) last jumpa setahun lalu di Paradigm Mall, sama2 berhenti dulu.. kiki.. teman lama ditempat kerja dulu... Me ngan dia byk bhubung ngan bbm jew.. :)

Borak2 kat bbm.. me ajak berbuka sama, boleh cit-cat lg meriah kannn... hehe.. alhamdulillah dpt gak berjumpa wlpun yg lain2 xdpt nak follow.. biasa la ibuk2 semuanya ada komiment yg sukar nak celah... kannn

Nak kesana dr office buat me gementar.. me bukan type berjalan lepas kerja.. selalunya balik ambik anak dan terus balik umah.. :) Lg satu yg berdebarnya sebab br kali kedua nak kesana sendiri.. dulu ngan aiman (jd peneman) skrg sendiri.. takut tak jumpa extrance mall uols.. kelakar kan.. jakun ke sengal tuh..?? hehehe



Serai@Paradigm Mall Kelana Jaya

Menu kami : Ikan berstim limau, kangkung belacan, butter prawn, dan kerabu mangga berserta air pilihan memasing (lupa kwn ai order apa dah) me order air teh serai (serai ice tea)


Alhamdulillah sedap2 semuanya.. mmg kena ngan selera sgt.. sedap jew air teh serai mengalir ditekak selepas makan macam2 benda.. mmg refreshing sgt.. :)

Lagi seronok kawan yg belanja... huhu.. moga2 murah rezeki la kwn kita tuh yer.. sama2 doakan.. kiki.. Pic kwn tak tersnap,, sori sgt.. dia pemalu gitu.. ;)

Oppss.. takmo terlebih cite pasal mknn.. hehe.. karang free2 jew kurang pahala pose.. yg besh pastu kami window shopping kat situ.. mmg cam nak tercabut mata la uols.. rambang sungguh tp sayang tak bergaji lagi.. poket kering so mengurut dada jew.. kiki..

Penat tp seronok.. rindu terungkai buat seketika.. tak tau bila la nak jumpa lg wlpun sama2 dlm negeri selangor nih.. masing2 ada komiment dan harapkan ruang yg amat terhad utk ladies outing.. huhu

Apa2 hal cari masa lepak lagi.. kiki.. byk lg ruang legar mall tak jejak.. kannn... *pengsan :p



6 comments:

ZazaMyMoon said...

ermm menu2 kat serai mmg best kan mama yana. especially nasi kerabu dia.. nyummsss sangat hehe

JaSSNaNi said...

bestnye.. kawan tu belanja besar la semalam ye.. meriah makan ngan kawan2 ye.. :) sedap nampak.. mahal tak kat serai tu..?

Qhaifa Nur said...

seronoknya sambil makan berborak...
moga murah rezeki kawan tuh...

Siti Asiah said...

tak pnh singgah lg kat Paradigm tu...huhu

Papa-NtiQ said...

Hi....cakap pasal restoren serai ni saya baru je upload gambar2 masa pegi sini baru2 ni di www.blogmakanbest.blogspot.com
Memang best makan sini. Senang2 tu singgah la yer blog saya topik pasal makan je 100% hehe...dan nanti jangan lupa follow yer TQ TQ TQ

Papa-NtiQ said...

Hi....cakap pasal restoren serai ni saya baru je upload gambar2 masa pegi sini baru2 ni di www.blogmakanbest.blogspot.com
Memang best makan sini. Senang2 tu singgah la yer blog saya topik pasal makan je 100% hehe...dan nanti jangan lupa follow yer TQ TQ TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...