Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, July 24, 2013

WW | Kad Raya Pertama Buat Mama

Assalamualaikum...




Kad raya dari blogger terkenal.. hehe.. bro Eqbal Zack.. mekasih berbanyak yer bro... :) (merasa la juga dpt kad raya.. kiki)

Design kad nih lawa sgt.. nak2 ada potret si kacak nih kannn.. kiki..
Si anak sibuk nak tgk kad nih.. sebab dia yg tukang ambik surat kat post box.. mama tak kasi tgk.. karang dia sibuk ingat mama dia ada boifren lak.. hai bahaya.. kahkahkah (berangan la sgt.. :))

Mama dpt kad nih pun sebab mama tingalkan email mama kat ENTRY INI dan kalu korang pun nak.. terjah la cepat uols.. hehehe

Nih berkatnya berblogwalking tau.. kiki


5 comments:

Sura Mohd said...

bestnya dpt kat raya..:)..dah lama x dpt kad raya..huhuhu

mama maman aka yana said...

Sura..>> seronok.. kiki.. cepat klik link tuh.. biar sama2 dpt kad raya goges tuh.. hihi

eiela said...

blogger eqbal zack mmg rajin orgnya,

Maria Firdz said...

Wah... Bestnya dh dpt kad rya..

eqbalzack said...

salam,
alhamdulillah dah sampai. eratkan silaturrahim sesama blogger.
Mmg EZ akan hantar setiap tahun pada kawan2 blogger. Ada rezeki boleh buat gathering ramai2. :
Selamat berpuasa dan menyambut aidilfitri..

-eqbalzack-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...