Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, July 25, 2013

Downtown Taman Equine, Seri Kembangan

Assalamualaikum...

Kan kita cite pasal first lagu raya kita dengar sepanjang 15 ramadhan nih kann (entry sebelum).. tuh dalam perjalanan nak ke umah mil.. kami kuar pun lewat dah.. sebelum tuh merayap ke bank dulu.. kuar apa yg patut.. hehe

Dah on the way ke umah mil tuh... mama ajak papa ke downtown seri kembangan.. nih gara2 tgk kawan post kat fb la uols.. dia merempit ngan hubbynya kesana.. teringin nak tgk lak.. almaklum dah doket kann.. haha (lama tak kuar malam.. sekali kuar merendek arr jap kannn)

Papa layan jew.. kiki



pic dr kamera papa

Nmpk bdk dpn tuh (bj coklat) anak ai la tuh.. hahaha.. pakai baju tidur jew uols.. 
nih namanya plan masa perjalanan.. kiki
layan jew dia wlpun dah tidur dah dlm keta.. masa kami smpi around kul 10mlm.. time tidur anak ai dah tuh (sama la time maknya...) kiki

Ada funfair dan kedai org berjual baju raya, barangan tipon dan mcm2 la.. (nak cite cam org xpernah gi downtown eks.. hehe.. sebenarnya tuan tanah yg jarang terjebak ngan downtown.. haha.. sakit kaki uols nak musing kedai.. )


Hasilnya bila si wanita yg tak reti gi kedai mesti nak membeli punya.. huhu




sama tema tahun nih.. ijau.. hahaha

tp bag nih utk gi keja je.. (kunun sgt eks..)

:)


Facebook Downtown Taman Equine SINI in case ada yg nak survey2 eks.. :)






Perasaan hari ini seperti hari ini hari jumaat.. eks.. hehe.. selamat bercuti esok uls.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...